Εφημερίδα Κοινωνική

Γεροβασίλη: Οι λιμενικοί φταίνε, πήγαν στα Εξάρχεια χωρίς η ΕΛ.ΑΣ. να έχει ενημερωθεί!

Γεροβασίλη: Οι λιμενικοί φταίνε, πήγαν στα Εξάρχεια χωρίς η ΕΛ.ΑΣ. να έχει ενημερωθεί!
05 Απριλίου 2019

Στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και τους άνδρες του που τόλμησαν να πάνε στα Εξάρχεια, παρουσία μάλιστα εισαγγελέα, χωρίς όμως να ενημερώσουν πρώτα την Ελληνική Αστυνομία, επέρριψε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, την ευθύνη για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης με την πρωτοφανή επίθεση ένοπλων κουκουλοφόρων σε λιμενικούς κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε γιάφκα ναρκωτικών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. «Δεν πήγαν αστυνομικοί, ήταν μία προσπάθεια από το Λιμενικό Σώμα, χωρίς να έχει καμία απολύτως ενημέρωση η Ελληνική Αστυνομία», δήλωσε η υπουργός σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο News 24/7, και διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία είναι παρούσα στην προβληματική -όπως παραδέχθηκε- περιοχή των Εξαρχείων και επιχειρεί!

«Ξέρουμε όλοι ότι στην περιοχή των Εξαρχείων υπάρχουν προβλήματα. Τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας δεν λύνονται πατώντας ένα μαγικό κουμπί. Αλλά δεν είναι δυνατόν να εργαλειοποιούνται αυτά τα θέματα κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να παίξουν στο πεδίο της ασφάλειας. Τα τελευταία χρόνια, ο κ. Τόσκας είχε κάνει σοβαρές επιχειρήσες στα Εξάρχεια, με εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών και πριν από ένα μήνα η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε ένα κύκλωμα 300 ανθρώπων στην ίδια περιοχή.

Η ΕΛΑΣ δεν έπαψε ούτε μια μέρα να ασχολείται με την περιοχή των Εξαρχείων, όχι όμως για λόγους εντυπωσιασμού, όπως με μια επιχείρηση-σκούπα, που δεν φέρνει επί της ουσίας κανένα αποτέλεσμα. Όταν η αντιπολίτευση χάνει το αφήγημά της στα θέματα της οικονομίας, τότε πάνε στο δόγμα «νόμος και τάξη» προτείνοντας αστυνομοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ