Εφημερίδα Κοινωνική

Ελένη Β. Αναστασοπούλου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά – όλοι μαζί συνεχίζουμε»

Ελένη Β.  Αναστασοπούλου – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με το συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά –  όλοι μαζί συνεχίζουμε»
16 Απριλίου 2019

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών και της Δημόσιας Διοίκησης, διαθέτει γνώση και κατάρτιση σε τομείς όπως η τοπική αυτοδιοίκηση, η κοινωνιολογία, η κοινωνική πολιτική, η δημόσια διοίκηση γνώσεις απαραίτητες για ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις.

Με τα εφόδια αυτά ασχολείται με τα κοινά από το 2014 ως σύμβουλος στη 1ο Δημοτική Κοινότητα, αλλά και επί 25 συνεχή έτη έχει χτίσει την επαγγελματική της καριέρα στον ιδιωτικό τομέα σ΄ έναν από τους μεγαλύτερους και πολυσχιδέστερους ομίλους της χώρας, με σταθερότητα και αξιοπιστία βρίσκεται σε διοικητική θέση στην ανώτατη διοίκηση, ενώ ταυτόχρονα ασκεί καθήκοντα επί αρκετών θεμάτων διοικητικής υποστήριξης στη λειτουργία των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης.

 

ANASTASOPOULOU


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ