Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκλημα στη Ρόδο: Νέα πειθαρχική ποινή για τον Ροδίτη μέσα στις φυλακές

Εγκλημα στη Ρόδο: Νέα πειθαρχική ποινή για τον Ροδίτη μέσα στις φυλακές
19 Απριλίου 2019

Την παραβατική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές συνεχίζει ο Ροδίτης κατηγορούμενος για το έγκλημα στη Ρόδο. Στον Ροδίτη, που βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών, επεβλήθη νέα πειθαρχική ποινή, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα. Ο Ροδίτης, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε και άλλα κορίτσια πριν το έγκλημα στη Ρόδο, τιμωρήθηκε γιατί αρνήθηκε να μπει στο κελί του. Οι κανόνες στις φυλακές Γρεβενών είναι αυστηροί και απαγορεύονται συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ένας χρόνος στέρησης εργασίας.

Αυτή είναι η δεύτερη πειθαρχική ποινή που του επιβάλλεται στον 21χρονο, που κατηγορείται για το έγκλημα στη Ρόδο, μέσα σε τρεις εβδομάδες.

«Αυτά όλα που κάνουνε από την αρχή ακόμα προτού πάνε να παραδοθούν σε αυτούς που μίλησαν και τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους και από τα λάπτοπ η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές αυτό τι προδίδει τι φανερώνει. Προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκια να κάνουν ψυχολογικές τρελίτσες να το πω έτσι για να ελαφρύνουν τη θέση τους με κάποιους τρόπους ευφάνταστους ενδεχομένως για την ποινή που θα τους επιβληθεί», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ