Εφημερίδα Κοινωνική

Απόστολος Μανούσος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού με το συνδυασμό «Κορυδαλλός – Ένα Βήμα Μπροστά» του Νίκου Χουρσαλά: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε τον Κορυδαλλό στους πολίτες»!

Απόστολος Μανούσος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού με το συνδυασμό «Κορυδαλλός – Ένα Βήμα Μπροστά» του Νίκου Χουρσαλά: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε τον Κορυδαλλό στους πολίτες»!
19 Απριλίου 2019

«Έχοντας πλήρη επίγνωση όλων των προβλημάτων και των ελλείψεων που αντιμετωπίζει ο Κορυδαλλός μας, η γειτονιά μας, ειδικά τα τελευταία 13 χρόνια σκέφτηκα πως ήρθε πλέον ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα, να βοηθήσουμε τον Δήμο μας να αναβαθμιστεί.

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να ζούμε σε μία μετριότητα, να αφήνουμε τις τετραετίες να περνούν, να μην βλέπουμε κανένα έργο το οποίο θα βελτίωνε την καθημερινότητά μας και να χορταίνουμε από ανεκπλήρωτες προεκλογικές δεσμεύσεις της παρούσας δημοτικής αρχής. Το ειδικό σχολείο φιλοξενείται ακόμα σε containers, ενώ στα λατομεία για τρίτη φορά τάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα περασμένα χρόνια Περιφερειακοί Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί έκλεισαν, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει η καθημερινότητα των νέων οικογενειών. Με ανύπαρκτη δημοτική συγκοινωνία και χώρους στάθμευσης ενόψει του ερχομού του Μετρό στην πόλη μας, ενός τόσο σημαντικού έργου υποδομής που μας βρίσκει ανοχύρωτους αντί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης.

Μη θέλοντας να μένω πια άπραγος σε αυτό το θλιβερό θέαμα στασιμότητας, προχειρότητας, και παλαιοκομματισμού του Δήμου μας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Κορυδαλλός-1 Βήμα Μπροστά» του Νίκου Χουρσαλά, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που πιστεύει στην έννοια της συμμετοχής και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που έχουν ιδέες, οράματα κι επιδιώξεις.

Συμμετέχω ενεργά στις επερχόμενες εκλογές του Δήμου μας γιατί ο Κορυδαλλός είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, αγαπώ και φιλοξενεί την οικογένειά μου. Γιατί η πόλη χρειάζεται όραμα, έμπνευση, πρόγραμμα και κυρίως μεράκι.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε το Δήμο στον πολίτη. Να δημιουργήσουμε μία πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, φιλική προς το δημότη, ελκυστική προς τον επισκέπτη».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ