Εφημερίδα Κοινωνική

Απόστολος Μανούσος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ στο συνδυασμό «Κορυδαλλός – Ένα Βήμα Μπροστά» του Νίκου Χουρσαλά

Απόστολος Μανούσος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού  ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ στο συνδυασμό «Κορυδαλλός – Ένα Βήμα Μπροστά» του Νίκου Χουρσαλά
12 Απριλίου 2019

Ο Απόστολος Μανούσος γεννήθηκε, μεγάλωσε και συνεχίζει να διαμένει μέχρι σήμερα στον Κορυδαλλό μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του.

Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Κορυδαλλού και είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομολόγου από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, MSc στον τομέα Logistics του Πανεπιστημίου Πειραιώς και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με σκοπό την απόκτηση του δεύτερου MSc τίτλου του. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών ήταν πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του τμήματός του.

Το 2004 διετέλεσε ως υπεύθυνος αποθηκών στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο γραφείο διαχείρισης των παιδικών σταθμών του δήμου Κορυδαλλού.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά και συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του «Κορυδαλλός – Ένα Βήμα Μπροστά».

 

MANOYSOS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ