Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδριανή Αβραμίδου – Λαμπροπούλου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού: ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ανδριανή Αβραμίδου – Λαμπροπούλου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού: ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
12 Απριλίου 2019

Η Ανδριανή Αβραμίδου – Λαμπροπούλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι παντρεμένη με τον Τάκη Αβραμίδη και έχει μαζί του μια κόρη 26 χρόνων την Έλλη, δικηγόρο Πειραιά. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα τροφίμων. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα μας για την πορεία και τις δράσεις της:

«Συμμετείχα ενεργά στο κίνημα Γονέων και αγωνίστηκα για τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και για τα ευρύτερα, θέματα κοινωνικής προτεραιότητας , που αφορούν την ποιότητα και το περιεχόμενο της Παιδείας, με στόχο ένα Ανθρώπινο και Δημοκρατικό σχολείο με σεβασμό στα δικαιώματα των παιδιών, σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη δημοκρατία από τις θέσεις του Προέδρου διαφόρων σχολικών επιτροπών και Προέδρου συλλογών και κηδεμόνων».

Η Ανδριανή Αβραμίδου – Λαμπροπούλου διετέλεσε υποψήφια Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, το 2015 με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής συμπαράταξης και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά το 2010 και το 2014.

Με ξεκάθαρο λόγο και όρεξη για δουλειά, στις προσεχείς εκλογές συστρατεύεται με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού στην Π.Ε. Πειραιά.

vramidoy_sgouros


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ