Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ: ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ Η’ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ: ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ Η’ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
17 Απριλίου 2019

«Είναι τουλάχιστον περίεργος ο χρόνος που επιλέχτηκε από τους εμπνευστές του «σχεδίου γέφυρα» για να δημιουργήσουν όπως ισχυρίζονται τη μεγάλη προοδευτική συσπείρωση .

Θα μπορούσε κάποιος να βρει θετικά σημεία στη πρωτοβουλία αυτή, αν ο χρόνος που επιλέχτηκε από τους εμπνευστές ήταν μετά τις εκλογές του ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ η του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2015 η έστω τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2015, όταν αυτοί που σήμερα τους πλησιάζει και τους ζητάει συνεργασία, στήριξαν την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Τότε όμως οι εμπνευστές της γέφυρας παρακολουθούσαν περιχαρείς τους πανηγυρισμούς ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ και το σχηματισμό κυβερνήσεων χωρίς καμία ιδεολογική η πολιτική σύγκλιση, αλλά με μοναδικό στόχο τη διατήρηση τους στις καρέκλες της εξουσίας.

Σήμερα που φτωχοποίησαν η και κατέστρεψαν μια ολόκληρη τάξη ( ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ), που δημιουργούν πλεονάσματα που βασίζονται στην υπερφορολόγηση και στην μετάθεση – άρνηση των υποχρεώσεων του Δημοσίου. Σήμερα που οι πλειστηριασμοί καλά κρατούν, που αγνόησαν την ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ τόσων χρόνων για τα ΣΚΟΠΙΑ και εφάρμοσαν κατά γράμμα τις επιθυμίες της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και των ΗΠΑ. Σήμερα θυμήθηκαν τις προοδευτικές δυνάμεις αφού βλέπουν τον Ελληνικό Λαό να τους γυρνάει τη πλάτη και να βυθίζονται τα εκλογικά τους ποσοστά, αποφάσισαν λοιπόν να ενεργοποιήσουν τους πολιτικούς καιροσκόπους για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα γέφυρα της « υποτιθέμενης συσπείρωσης » κυρίως όμως για τη διατήρηση τους στις κυβερνητικές καρέκλες.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ως εκφραστές του χώρου της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας γυρνούν τη πλάτη τους σε τέτοιου είδους γέφυρες συμφερόντων.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ τη μόνη ΓΕΦΥΡΑ που θέλουν οικοδομήσουν είναι η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, που τόσα χρόνια πιστά υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν. Για μας η ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, το αποδεικνύει περίτρανα η πενηντάχρονη ιστορία μας, με τους νόμους και τα χιλιάδες έργα, που άλλαξαν το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας, που έκαναν την ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ και ΙΣΟΤΙΜΗ στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ