Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΛΙΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ

ΑΛΙΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ
19 Απριλίου 2019

Η αντικατάσταση όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με φωτιστικά σώματα LED νέας γενιάς, που είναι οικολογικά, οικονομικά και παράγουν καθαρό λευκό φως, αποτελούσε προεκλογική μας δέσμευση.

Έπειτα από 3 χρόνια διαδικασιών και εγκρίσεων (ΚΑΠΕ, ΤΠΔ, δημόσιος διεθνής διαγωνισμός κ.λπ.) το έργο ξεκινάει εντός της εβδομάδας και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής:

«Το έργο καθυστέρησε 2 περίπου μήνες, εξαιτίας του λυσσαλέου πολέμου που δέχτηκε από μερίδα της αντιπολίτευσης.

Με διαρκείς ενστάσεις τους και καταγγελίες προς κάθε φορέα (Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Ελεγκτικό Συνέδριο κ.α.), με λεκτικές επιθέσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, με συκοφαντικά δημοσιεύματα που ξεπέρασαν κάθε όριο, ορισμένοι από την αντιπολίτευση επιχείρησαν με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να σταματήσουν (ή έστω να καθυστερήσουν) το μεγάλο αυτό έργο, ώστε να υλοποιηθεί μετά τις εκλογές.

Όλες τους οι ενστάσεις απορρίφθηκαν από όλες τις αρμόδιες Αρχές, το έργο ξεκινάει κανονικά και όσοι προσπάθησαν να βλάψουν τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή πλέον θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην ποινική Δικαιοσύνη (ήδη έχουμε υποβάλλει μηνύσεις για όλη την λάσπη που δεχτήκαμε και τα ψέμματα εις βάρος μας).

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΡΓΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ, ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ, ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ!»

Σε απολογισμό του έργου της θητείας 2014 – 2019 θα προχωρήσει η δημοτική Αρχή Αλίμου αύριο το Σάββατο 20 Απριλίου. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης καλεί τους συνδημότες του στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό θέατρο «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου) όπου παράλληλα με τον απολογισμό θα γίνει παρουσίαση και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του «Αγαπώ τον Άλιμο». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το συγκρότημα «Vanila Swing».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ