Εφημερίδα Κοινωνική

Πολυπληθής παρουσία δημοτών στον Απολογισμό Έργου του Δημάρχου Βριλησσίων

Πολυπληθής παρουσία δημοτών στον Απολογισμό Έργου του Δημάρχου Βριλησσίων
20 Μαρτίου 2019

Με πολυπληθή παρουσία δημοτών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου Μανιατογιάννη για τον δημόσιο απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής της παράταξης «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας», την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Μανιατογιάννης ενημέρωσε τους δημότες αναλυτικά και ανά θεματικό τομέα για το έργο της δημοτικής αρχής στην τρέχουσα θητείας της. Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στην μείωση των οικονομικών υποχρεώσεων και στην επίτευξη πλεονάσματος που συνιστούν εξυγίανση και νοικοκύρεμα του Δήμου, στη διεκδίκηση και επιτυχία λήψης σημαντικών χρηματοδοτήσεων για το υλοποιούμενο δημοτικό έργο, καθώς και στην ελευθέρωση και απόκτηση δημοτικών χώρων δεκάδων στρεμμάτων για κατασκευή δημοτικών υποδομών.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καθαριότητα της πόλης και στην διαχείριση απορριμμάτων με Διαλογή στην Πηγή που οδήγησε σε μεγάλη μείωση του κόστους ταφής τους και μεταφράστηκε σε μείωση -25% των δημοτικών τελών στην τρέχουσα θητεία, καθώς και στην ασκηθείσα πολιτική κοινωνικής αλληλεγγύης που αποτέλεσε στήριγμα του αδύναμου δημότη σε καιρό κρίσης.

Υπογράμμισε, επίσης, την προώθηση κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου που έφεραν τα Βριλήσσια πρώτα σε νέες συνδέσεις σε όλη την Αττική την τελευταία τριετία, τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν υλοποιηθεί και τα έργα 15 χλμ ασφαλτοστρώσεων, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στην πόλη τις τελευταίες δεκαετίες. Στάθηκε, ακόμα, στην ενίσχυση των πολιτικών για τον πολιτισμό και για την παιδεία, δίνοντας έμφαση στην κατασκευή του 4ου Παιδικού Σταθμού και στη δημιουργία τριών (3) βρεφικών τμημάτων για την υποστήριξη της νέας οικογένειας και των παιδιών που γεννιούνται και μεγαλώνουν στα Βριλήσσια.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ