Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μαστρογιάννης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου: «Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»

Νίκος Μαστρογιάννης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου: «Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»
22 Μαρτίου 2019

Ο Νίκος Μαστρογιάννης κατεβαίνει στη Β’ Πειραιά, μαζί με τον σχηματισμό του Κυριάκου Βελόπουλου και είναι έτοιμος να παλέψει μαζί με τους δημότες του ευρύτερου Πειραιά.

Απόφοιτος οικονομικών και πολλά χρόνια εργαζόμενος σε μεγάλη τράπεζα, συγχρόνως έχει εκτίσει κοινοβουλευτικός συντάκτης σε μεγάλα ειδησεογραφικά sites.

Συντάκτης στο περιοδικό του Ολυμπιακού Red Βelievers. Φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού και πολύ ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, καθώς συμμετέχει ενεργά σε πολλές αναδασώσεις. Επίσης, με χαρακτηριστικό του, τη μαχητικότητα και την εργατικότητα δηλώνει, «έτοιμος να αναλάβει και να φέρει εις πέρας τα προβλήματα που υπάρχουν στον Πειραιά. Ανοιχτός πάντα σε κάθε πρόκληση!»

Μίλησε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για πολλά…

-Γιατί κατεβαίνετε με τον σχηματισμό του Βελόπουλου;

Γιατί είναι κάποιος που έχει την εμπειρία και την δύναμη να παλέψει για την γνώμη του. Και ενώ πολλοί θα πουν ότι είναι απλά κάποιος που εμφανίζεται στην τηλεόραση, για εμένα προσωπικά είναι κάποιος που δυνατά μπορεί να πει «Παλέψτε τώρα» για μια καλύτερη Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι παρουσιάζει εκπομπές με πολιτικό περιεχόμενο και δεν φοβάται να τα βάλει ανοιχτά με τον οποιοδήποτε, με σκοπό να δώσει βήμα στο δίκαιο του πολίτη.

-Τι νομίζετε ότι χρειάζεται ο Πειραιάς;

Ο Πειραιάς χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να είναι κοντά στα προβλήματα των δημοτών, που να είναι διαθέσιμος, να τα ακούσει και να τα αντιληφθεί.

-Δηλαδή;

Ο πολίτης. Ο πολίτης είναι ο πυρήνας όλων. Αυτόν πρέπει να έχουμε κοντά μας και δίπλα μας. Να είμαστε κοντά στους καταστηματάρχες, γιατί ο Πειραιάς είναι εμπορικός πυρήνας, και θέλουμε να αλλάξει η όψη του. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε κοντά στους πολίτες, αυτοί πρέπει να είναι οι παρακινητές μας… Δεσμεύομαι να ακουστεί η φωνή τους.

-Γιατί πιστεύεται ότι χρειάζεται ανανέωση στους βουλευτές του Πειραιά;

Το έργο τους μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να ικανοποιεί τις ανάγκες της Περιφέρειας του Πειραιά.

-Εσείς πως είστε σίγουρος ότι μπορείτε να φέρετε τα αποτελέσματα που δεν έχουν φέρει οι προηγούμενοι;

Μπορώ γιατί μιλάω με τους κατοίκους, αφουγκράζομαι την απελπισία τους και την δίψα τους να στηρίξουν μία αλλαγή. Να στηρίξουν κάτι καινούριο. Πρέπει να δώσουμε στους πολίτες βήμα και η δική μου η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή σε κάθε πρόταση και σε κάθε πρόβλημα. Είμαστε η ΛΥΣΗ για τα προβλήματα του Πειραιά. Είμαστε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

-Γιατί με τον Νίκο Μαστρογιάννη;

Γιατί έχω την μαχητικότητα, την ενέργεια και το πάθος να βοηθήσω τον Πειραιά να ξαναδημιουργηθεί, θέλω να αποτελέσουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Επιμένω ότι μπορώ, επιμένω ότι μπορούμε, και δεσμεύομαι ότι στόχος μου θα είναι οι πολίτες να έχουν έναν σύμμαχο κοντά τους, τον Νίκο Μαστρογιάννη.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ