Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας ΦΟΙΝΙΚΑ Αγίας Σοφίας

 Breaking News

Κοπή πίτας ΦΟΙΝΙΚΑ Αγίας Σοφίας
15 Μαρτίου 2019

Ο Αθλητικός Όμιλος ΦΟΙΝΙΚΑ Αγ. Σοφίας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του την Κυριακή 3 Μαρτίου στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά (Μαυρομιχάλη), που βρίσκεται στην Αγ. Σοφία Πειραιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Περάμαντζης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του σχολείου και την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Ανδρέας εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυχτικά τον χώρο της εκδήλωσης. Αθλητές, γονείς, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, φίλοι, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις παραγόντων για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στον σύλλογο. Μεταξύ των βραβευθέντων, η εφημερίδα μας και ο εκδότης κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος για την προβολή του Πειραϊκού αθλητισμού.

53316633Το «παρών» μεταξύ πολλών άλλων έδωσαν: οι βουλευτές: κα. Ελένη Σταματάκη, κα. Γεωργία Γεννιά και κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά: κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο πρόεδρος της Ε’ Κοινότητας κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, από την ΕΠΣΠ: κ. Κώστας Χολέβας, κ. Γιάννης Σπάθας και κ. Λουκάς Κανδύλης, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι: κα. Κατερίνα Δουρέκα και κ. Λεωνίδας Μελάς, καθώς και οι: κ. Δημήτρης Κρητικός και κ. Μιχάλης Τερζάκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ