Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας «ΦΟΙΝΙΚΑ» Αγ. Σοφίας

 Breaking News

Κοπή πίτας «ΦΟΙΝΙΚΑ» Αγ. Σοφίας
15 Μαρτίου 2019

Το τμήμα σκάκι του αθλητικού συλλόγου «ΦΟΙΝΙΚΑ» Αγ. Σοφίας έκοψε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα παρουσία αθλητών του σκάκι και των γονιών τους.

Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στο καφέ “Allora Che” (Παλαμηδίου 27), ιδιοκτησίας Ρωξάνη Πετρόγγονα και ο έφορος του τμήματος κ. Θεόκλητος Σπανός υποδέχθηκε όλους τους καλεσμένους στο φιλόξενο χώρο του καφέ.

Όλη η εκδήλωση ήταν προσφορά από γονείς που για τα παιδιά τους, όπως η Μαρία Πετρόγγονα που έβαλε τις βασιλόπιτες, η Γιώτα Καρρά που έβαλε όλα τα γραφικά μιας και διαθέτει την εταιρεία “Manoil”,η Δήμητρα Καβαλιεράκη κόρη του αείμνηστου Γιάννη Καβαλιεράκη (Μαθηματικού) προσέφερε τις βαφές στις αίθουσες σκάκι, ο Βασίλης Γαλαβέρος με γενική υποστήριξη στο σύλλογο και η οικογένεια Γιάννη Ρούσσου με χορηγία υπολογιστών. Το «παρών» έδωσαν και οι προπονητές των παιδιών Μαρία Μαστοράκου και Κώστας Ραφτόπουλος.

Είναι σημαντικό και αξιέπαινο ότι όλοι οι γονείς «τρέχουν» για το τμήμα σκάκι και αυτός είναι ένας από τους λόγους πουπαραμένει ισχυρός ο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» Αγ. Σοφίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ