Εφημερίδα Κοινωνική

Η akouson ήρθε στον Πειραιά: Άριστες προσωποποιημένες υπηρεσίες σε όποιον έχει απώλεια ακοής ή άλλες παθήσεις του αυτιού

Η akouson ήρθε στον Πειραιά: Άριστες προσωποποιημένες υπηρεσίες σε όποιον έχει απώλεια ακοής ή άλλες παθήσεις του αυτιού
01 Μαρτίου 2019

Η akouson είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κλάδο της βαρηκοΐας. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας της είναι η ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και η προτεραιότητα που δίνεται στον ασθενή και τις ανάγκες του.

Ο άνθρωπος πίσω από το όραμα είναι ο Νικόλαος Βράιλας, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και μετεκπαίδευση στην ακοολογία.

«Αυτό που παρατήρησα ότι έλειπε από την αγορά ήταν η συνεχής δωρεάν παρακολούθηση του ασθενή, κυρίως μετά την πώληση (εφαρμογή) των ακουστικών βαρηκοΐας. Η απώλεια της ακοής ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες και με τα χρόνια να μεγαλώσει, με συνέπεια να αλλάξουν και οι ανάγκες του ασθενή. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να προσφέρουμε την απαραίτητη υποστήριξη επαναρυθμίζοντας τα ακουστικά βαρηκοΐας, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο» λέει ο ίδιος.

akouson

Εξίσου βασικός παράγοντας επιτυχίας, όπως υποστηρίζει ο κος. Βράιλας, είναι η ομάδα του. Ακοοπροθετιστές με μακροχρόνια εμπειρία και συνεχείς εκπαιδεύσεις που οργανώνει η ίδια η εταιρία, τεχνικοί που κατασκευάζουν και επισκευάζουν καθημερινά ακουστικά βαρηκοΐας σε ένα εργαστήριο με προδιαγραφές εξωτερικού και πιστοποίηση από την Starkey Hearing Technologies (η μεγαλύτερη Αμερικάνικη εταιρία ακουστικών βοηθημάτων παγκοσμίως), στελέχη που συνεισφέρουν με το έργο τους στη συνεχώς ανοδική πορεία της akouson.

Ξεκινώντας το 2009 από ένα κέντρο ακοής στο Περιστέρι, η εταιρία έχει πλέον επεκταθεί πραγματοποιώντας επισκέψεις κατ’ οίκον σε όλη την Αττική και έχοντας φυσική παρουσία σε τέσσερις ακόμη περιοχές: το Σύνταγμα, το Μοσχάτο, τη Σαλαμίνα, ενώ το πιο πρόσφατο κέντρο άνοιξε φέτος στον Πειραιά (δίπλα στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου).

«Ο Πειραιάς ήταν από νωρίς μία από τις περιοχές που θεωρούσαμε ότι είναι σημαντική η παρουσία μας, καθώς αποτελεί κεντρικό σημείο και εξυπηρετεί πολύ κόσμο. Ωστόσο, έχει και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου καθώς εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, και πάντα θα τρέφω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια για τους ανθρώπους του Πειραιά».

Οι βλέψεις του κου. Βράιλα για το μέλλον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της akouson τόσο με κέντρα ακοής σε περισσότερες περιοχές της Αττικής, όσο και με την προσθήκη νέων ταλέντων στην ομάδα. Χάρη σε αυτά θα συνεχίσει η εταιρία να προσφέρει άριστες προσωποποιημένες υπηρεσίες σε κάθε ασθενή που έχει απώλεια ακοής ή άλλες παθήσεις του αυτιού που αντιμετωπίζονται με ακουστικά βαρηκοΐας.

Στοιχεία επικοινωνίας καταστήματος Πειραιά:

Αλκιβιάδου 126, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 211 01.30.757

Email: [email protected]

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ