Εφημερίδα Κοινωνική

Έκθεση Αθηνάς Τζέη στη Φιλολογική Στέγη

 Breaking News

Έκθεση Αθηνάς Τζέη στη Φιλολογική Στέγη
01 Μαρτίου 2019

Η Φιλολογική Στέγη Πειραιά (Κολοκοτρώνη 75) φιλοξένησε την αναδρομική έκθεση ζωγραφικής της Αθηνάς Τζέη και τα εγκαίνια έγιναν την περασμένη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Γιάννης Χατζημανωλάκης».

Ο πρόεδρος κ. Στέφανος Μίλεσης με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο των γραφείων τους όπου η ζωγράφος κα. Τζέη εκθέτει 36 έργα της ενώ η συγκεκριμένη έκθεση θα είναι προσβάσιμη στο κοινό πρωινές και απογευματινές ώρες, έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

53278950Η Αθηνά Τζέη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, τελειώνοντας το σχολείο της Ραλλείου και σπούδασε επί τρία χρόνια Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Σήμερα είναι συνταξιούχος και με την ζωγραφική ασχολήθηκε το 2010 ενώ τα πρώτα μαθήματα τα έλαβε στο Εικαστικό Εργαστήρι ΟΠΑΝ του Δ. Πειραιά. Τα έργα της είναι με λάδι καθώς και με κάρβουνο σε καμβά ή σε χαρτί και εκτός από τοπογραφίες εμπνέεται και από προσωπογραφίες.

Είναι μια αξιόλογη έκθεση που πρέπει να δουν οι πολίτες του Πειραιά. Στα εγκαίνια της έκθεσης, τον Δήμο Πειραιά, εκπροσώπησε η πρόεδρος της Β’ Δημ. Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ