Εφημερίδα Κοινωνική

Εκρηκτικό το κλίμα στην Κόρινθο μετά τον θάνατο του επίδοξου κλέφτη (βίντεο)

Εκρηκτικό το κλίμα στην Κόρινθο μετά τον θάνατο του επίδοξου κλέφτη (βίντεο)
26 Μαρτίου 2019

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στα δικαστήρια Κορίνθου, όπου μεταφέρθηκε ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο έναν 52χρονο Ρομά, ο οποίος αποπειράθηκε μαζί με τον συνεργό του να κλέψει κότες στην περιοχή Σολωμός Κορινθίας.

Ρομά που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στον κατηγορούμενο, ο οποίος έφτασε με κλούβα της αστυνομίας.

Μάλιστα, με εντολή εισαγγελέα σταμάτησαν οι υποθέσεις που εκδικάζονται στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου και στο εσωτερικό του παραμένουν μόνο κάποιοι δικαστικοί.

«Να δικαστεί, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας», τόνιζαν χαρακτηριστικά συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Πράξη απελπισίας και πανικού χαρακτήρισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του 35χρονου, τη μεταφορά του πτώματος σε λατομείο της περιοχής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα απάντησε στο «επιχείρημα» ότι οι δράστες είχαν πάει να κλέψουν κοτόπουλα λέγοντας πως δεν πας να κλέψεις κοτόπουλα μέσα στη νύχτα ούτε πάνε πέντε άτομα, όπως λέει ο εντολέας του. Επισήμανε πως βρέθηκε ένα μαχαίρι αλλά δεν είναι γνωστό πόσα όπλα είχαν οι υπόλοιποι. «Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής» όπως τόνισε.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ