Εφημερίδα Κοινωνική

Χοροεσπερίδα Λέσχης Αρχιπλοιάρχων

 Breaking News

Χοροεσπερίδα Λέσχης Αρχιπλοιάρχων
15 Μαρτίου 2019

Με τη νέα χρόνια η Λέσχη Αρχιπλοιάρχων εισέρχεται στο 37ο έτος της λειτουργίας της. Με την ευκαιρία αυτή πραγματοποίησε εκδήλωση – χοροεσπερίδα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Καστέλλας.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Καπετάν Μαρίνος Τσάμης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του ΝΟΕ, όπου δεν έλειψε η διασκέδαση, το κέφι και ο χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την καλή ορχήστρα του μαέστρου Γιώργου Παγιάτη, και τη συμμετοχή της μοναδικής τραγουδίστριας Κωνσταντίνας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα πλούσιο μπουφέ με ποικιλία μεζέδων, φαγητών, γλυκών, καλό κρασί και αναψυκτικά σε απεριόριστη κατανάλωση.

Σε αυτή την χοροεσπερίδα «κατακλείστηκε» ο 2ος όροφος του ΝΟΕ από φίλους της λέσχης, ναυτιλιακά γραφεία και εφοπλιστικά. Μεταξύ πολλών, μπορέσαμε και διακρίναμε: τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Σταμάτη Ράπτη, τον Εφοπλιστή κ. Παναγιώτη Τσάκο, τον εκδότη κ. Μιχάλη Χάνδακα, τον δημοσιογράφο κ.Δημήτρη Κρητικό, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ