Εφημερίδα Κοινωνική

Χαράλαμπος Βαλλιάνος: «Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά – Στηρίξτε ανθρώπους που δεν θέλουν απλώς να εξασφαλίσουν καρέκλες»

Χαράλαμπος Βαλλιάνος: «Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά – Στηρίξτε ανθρώπους που δεν θέλουν απλώς να εξασφαλίσουν καρέκλες»
22 Μαρτίου 2019

*Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με το συνδυασμό «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» του Π. Διαλινάκη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ 

Κ. Βαλλιάνο, θα θέλαμε να μας πείτε τους λόγους που θέτετε υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Πάντα υποστήριζα ότι η νέα γενιά πρέπει να βγει μπροστά. Να προσφέρει στον τόπο της. Η αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού είναι ο φορέας που έχει την πιο άμεση επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών. Ζω και δραστηριοποιούμαι στην περιοχή, βλέπω καθημερινά τις ανάγκες της πόλης μου και επιθυμώ με όλη μου την καρδιά να προσφέρω λύσεις.

Ποια προβλήματα εντοπίζετε στην περιοχή;

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα είναι η «μικρογραφία» των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ολόκληρη η χώρα. Βλέποντας τα προβλήματα αυτής της περιοχής, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Επιχειρήσεις που παλεύουν με αντιξοότητες, οικογένειες που δεν έχουν τα βασικά για να ζήσουν. Νέοι που παλεύουν για ένα μεροκάματο. Από την άλλη, «δίψα» για πολιτισμό, για δωρεάν δράσεις, για μια πιο ποιοτική καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα. Από ελεύθερους χώρους, από καθαριότητα, από περισσότερο πράσινο.

Πόσο εύκολο είναι να γίνουν όλα αυτά;

Νιώθω μέσα μου την «υποχρέωση» να προτείνω λύσεις. Πολλά μπορούν να γίνουν. Με μικρά βήματα, χωρίς απαραίτητα να περιμένεις από το Κράτος, φτάνεις και στα μεγάλα. Με προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως, με αγάπη για τον τόπο σου. Στη δημοτική ομάδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Διαλινάκη, υπάρχει πείσμα, υπάρχουν καθαρές ιδέες και όρεξη για δουλειά.

Ένα μήνυμα προς τους δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας για αυτές τις εκλογές 

Στηρίξτε ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό. Που δεν θέλουν απλώς να εξασφαλίσουν καρέκλες. Η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι δύναμη, είναι κραυγή για τις καθημερινές μας ανάγκες. Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Διαλινάκη και εγώ προσωπικά, «εγγυόμαστε» να παλέψουμε για τα προβλήματα της περιοχής μας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ