Εφημερίδα Κοινωνική

Aποκατάσταση του δικτύου των αγωγών όμβριων υδάτων, στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, στο Ικόνιο Κερατσινίου (διασταύρωση «Σκλαβενίτη») – ΦΩΤΟ

 Breaking News

Aποκατάσταση του δικτύου των αγωγών όμβριων υδάτων, στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, στο Ικόνιο Κερατσινίου (διασταύρωση «Σκλαβενίτη»)  – ΦΩΤΟ
28 Μαρτίου 2019

Ένα σημαντικό έργο έρχεται να ενισχύσει τις υποδομές της πόλης και να λύσει ένα τεράστιο και απειλητικό πρόβλημα δεκαετιών για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και όχι μόνο.

Πρόκειται για το έργο της αποκατάστασης του δικτύου των αγωγών όμβριων υδάτων, στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, στο Ικόνιο Κερατσινίου (διασταύρωση «Σκλαβενίτη»).

Όλοι θυμόμαστε ότι μέχρι πολύ πρόσφατα στην περιοχή προκαλούνταν μεγάλες πλημμύρες, από τις οποίες χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές και προκλήθηκαν τεράστιες καταστροφές στις περιουσίες περιοίκων και σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο εφιάλτης των πλημμυρών υπήρχε για δεκαετίες και η κατάσταση επιδεινώθηκε τα πρώτα χρόνια του 2000 μετά από επιχωματώσεις, που είχε κάνει ΟΛΠ.

Όμως, πλέον, οι απαιτούμενες εργασίες για να αρθεί, σε μεγάλο βαθμό, η επικινδυνότητα συνεχίζονται για τρίτο μήνα και βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν αναλυτικές ανακοινώσεις για την παρέμβαση, που γίνεται σε αυτή την περιοχή και τα αποτελέσματά της.

ypodomes_keratsini1

 

 

 

 

 

 

 

ypodomes_keratsini

 

 

 

 

 

 

ypodomes_keratsini2


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ