Εφημερίδα Κοινωνική

Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία ο άνδρας που πυροβόλησε την γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

 Breaking News

Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία ο άνδρας που πυροβόλησε την γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε
21 Μαρτίου 2019

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε σπίτι επί της Λ. Βουλιαγμένης 88.

Ένας άνδρας πυροβόλησε τη σύντροφό του στον λαιμό και αυτοπυροβολήθηκε έπειτα από καβγά. Ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα με 22άρι πιστόλι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του πατώντας τη σκανδάλη. Πρόκειται για 87χρονο απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας, τον ταξίαρχο Ν.Σ., ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, και τη σύντροφό του από τη Βουλγαρία, η οποία επίσης κατέληξε.

Και οι δύο είχαν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Προσπάθησε να διαφύγει με ταξί

Η 59χρονη γυναίκα μετά το περιστατικό βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο και επιχείρησε να πάρει ταξί φωνάζοντας «με σκοτώνει, με σκότωσε». Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 87χρονος προσπάθησε να μπει στο ταξί, ωστόσο ο οδηγός τον έδιωξε.

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία παλαιότερα φρόντιζε την τέως σύζυγο του 87χρονου, η οποία απεβίωσε. Μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου, ο απόστρατος αξιωματικός παντρεύτηκε την 59χρονη.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, λαμβάνοντας παράλληλα καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

omada_dias

 

 

 

 

 

 

taxi_ellhniko


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ