Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτός είναι ο Κρητικός αλεξιπτωτιστής που έγινε viral – Γιατί κάνει έρευνα το ΓΕΣ (φωτο)

Αυτός είναι ο Κρητικός αλεξιπτωτιστής που έγινε viral – Γιατί κάνει έρευνα το ΓΕΣ (φωτο)
15 Μαρτίου 2019

Η επιλογή του νεαρού ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Χανιών να τραβήξει selfie βίντεο τραγουδώντας το Μακεδονία Ξακουστή την ώρα που πραγματοποιούσε εκπαιδευτικό άλμα και να το αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook, προκάλεσε σε κάποιους ενθουσιασμό και σε κάποιους αντιδράσεις. Προκάλεσε ωστόσο και την αντίδραση του ΓΕΣ.

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης, με καταγωγή από το χωριό Ασκύφου Σφακιών ετοιμαζόταν να ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση και να λάβει την πουλάδα του αλεξιπτωτιστή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε βγει και η μετάθεση του για την 1η ΜΑΛ Χανίων.

 

Ο Μπούχλης έγραφε στην ανάρτησή του που συνόδευε το βίντεο:

«Βρίσκομαι σε Μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας,την Μακεδονία μας… Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα,την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα… Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας… Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική…

Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους… Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες… Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα… Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπουχλη Εμμανουηλ…».

kritikos1

 

 

 

 

 

 

Έρευνα από το ΓΕΣ

Για το περιστατικό ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ έρευνα που ενδέχεται να εξελιχθεί και σε ΕΔΕ με συνέπειες για τον αλεξιπτωτιστή. Ωστόσο στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η έρευνα δεν έχει να κάνει με το «Μακεδονία Ξακουστή» αλλά με το γεγονός ότι ο νεαρός παραβίασε τους κανόνες ασφάλειας.

kritikos3

 

 

 

 

 

 

«Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων.

kritikos2
 

 

 

 

Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

kritikos4

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ