Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτόφωρο ο πατέρας που έστειλε στο νοσοκομείο την 16χρονη κόρη του

Αυτόφωρο ο πατέρας που έστειλε στο νοσοκομείο την 16χρονη κόρη του
27 Μαρτίου 2019

Χειροπέδες πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας (25/3) αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου σε έναν 48χρονο. Στις 10 το βράδυ η κόρη του, μία κοπέλα ηλικίας μόλις 16 ετών, μεταφερόταν με μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, τραυματισμένη από ξυλοδαρμό.

Η κοπέλα έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο, τον αυχένα και το στήθος. Εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών παρέμεινε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ευτυχώς σε κατάσταση εκτός κινδύνου. Στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ήχησε συναγερμός. Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τον δράστη και τον συνέλαβαν μερικές ώρες αργότερα εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι η αιτία που βγήκε εκτός ελέγχου ο κατηγορούμενος ήταν ότι βρήκε την κόρη του σ’ ένα σχολείο με άλλα παιδιά και στη συνέχεια τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, τον αυχένα και το στήθος.

Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν, ενώ έλαβαν από την κοπέλα ανωμοτί κατάθεση, την ώρα που εκείνη ήταν στο Νοσοκομείο με συγγενικό της πρόσωπο.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με το taxydromos.gr, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, που άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε να απολογηθεί για τις πράξεις του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Πράγματι χθες το μεσημέρι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όμως τελικά το Δικαστήριο αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη, καθώς δεν είχε στα χέρια του τα πιστοποιητικά υγείας της ανήλικης. Το Δικαστήριο άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο μέχρι να δικαστεί, υπό τον όρο ότι δεν θα πλησιάσει ούτε στο σπίτι, ούτε την κόρη του. Αμετανόητος φαινόταν να είναι πάντως μετά τις θλιβερές πράξεις του ο 48χρονος. Στην απόφαση του Δικαστηρίου να μην πλησιάσει το σπίτι του ή το παιδί φέρεται να διερωτήθηκε φωναχτά: «Γιατί; Είχα λόγο που τη χτύπησα».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ