Εφημερίδα Κοινωνική

100 χρόνια εταιρείας Μανεσιώτη

100 χρόνια εταιρείας Μανεσιώτη
18 Μαρτίου 2019

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ (πλ. Οδησσού) στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα 100 χρόνια της εταιρείας «Ν.Θ. ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Α.Ε.», της οποίας Πρόεδρος είναι ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Μανεσιώτης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση και καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους έκανε η δημοσιογράφος κα. Μάρθα Λεκκάκου η οποία κάλεσε για σύντομο χαιρετισμό τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη και αμέσως ακολούθησε ομιλία του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλη Κορκίδη. Ακολούθησε προβολή βίντεο. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ακολούθησε ομιλία της Αν. Καθηγήτριας Παν. Κρήτης κας. Βάλιας Αρανίτου.

Η πανηγυρική αυτή εκδήλωση των τριών γενεών εταιρείας «Ν.Θ. Μανεσιώτης και Υιός Α.Ε.» έκλεισε με μελωδίες από τις Sopranoκα. Βάσια Ζαχαροπούλου και κα. Μαρία Κατριβέση. Στο πιάνο ήταν ο κ. Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου. Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΒΕΠ παρευρέθησαν πολλοί εκπρόσωποι και φορείς του Πειραιά, βουλευτές, πολιτευτές και υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ