Εφημερίδα Κοινωνική

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές
04 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο «Απόλλων» στα Καμίνια (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1), η Ένωση Συνδέσμων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά έκοψε την βασιλόπιτά της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Κανέλλος Τσίρμπας μαζί με τα μέλη του ΔΣ, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο «Απόλλων», όπου έγινε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας και αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις για ατομικές διακρίσεις καθώς και ομαδικές διακρίσεις σε πρόσωπα που διακρίθηκαν κατά την περσινή περίοδο.

Σε αυτή την εόρτια γιορτή, παρευρέθη ο δήμαρχος Νικαίας – Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης η εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά – Αντιδήμαρχος κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, ο πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ κ. Κων/νος Χολέβας μαζί με μέλη του ΔΣ, η πολιτευτής κα. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο γεν. Γραμματέας των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και φορέων, πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές καθώς και αθλητές άλλων τμημάτων, κ.α.

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους παριστάμενους μέσα από προβολή βίντεο, να θαυμάσουν αθλητικές ιστορικές στιγμές από βραβευμένους αθλητές. Την παρουσίαση αυτής της εκδήλωσης έκαναν οι: Αντώνης Δαρζέντας και Βασιλική Νικολάκου.

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ