Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΥ: Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-Μίλησε ανοιχτά στον Στουρνάρα και τον έθεσε προ των ευθυνών του για την κατάσταση της χώρας!

 Breaking News

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΥ: Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-Μίλησε ανοιχτά στον Στουρνάρα και τον έθεσε προ των ευθυνών του για την κατάσταση της χώρας!
01 Φεβρουαρίου 2019

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Βασίλης Μόσχου, παρευρέθηκε σε εκδήλωση στην ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, όπου ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Γιάννης Στουρνάρας μίλησε για «προκλήσεις και προοπτικές» και ανέλυσε τους οικονομικούς στόχους. Ο κ. Μόσχου λαμβάνοντας δυναμικά το λόγο από το ακροατήριο, «στρίμωξε» με μπαράζ ερωτήσεων τον πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, ζητώντας απαντήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην αποβιομηχανοποίηση της χώρας, στην μείωση της αγροτικής παραγωγής, ενώ αναφέρθηκε στις δραματικές ποσοστώσεις παραγωγής προϊόντων και τα όρια που θέτει η ΕΕ, τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, τη δυσβάσταχτη φορολογία και το κόψιμο των συντάξεων, δίνοντας ακόμη και προσωπικά παραδείγματα! Λίγο αργότερα, έθεσε προ των ευθυνών του τον κ. Στουρνάρα λέγοντας ότι είναι «συνυπεύθυνος» για αυτήν την κατάσταση στη χώρα και προς έκπληξη όλων… ο τελευταίος δεν το διέψευσε! Ο. Στουρνάρας μάλιστα -σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Μόσχου- επέμεινε σε ζητήματα μειώσεων, περικοπών ενώ αντέδρασε έντονα όταν του έγινε νύξη για «διπλό νόμισμα», λέγοντας: «Τι θέλετε να κάνουμε την Ελλάδα, περίκλειστο κράτος;». Ο κ. Μόσχου στο τέλος της ομιλίας μίλησε «τετ α τετ» με τον κ. Στουρνάρα και μάλιστα του έδειξε στοιχεία από το βιβλίο του με θέμα «τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ από το 1821 μέχρι σήμερα» ενώ συζήτησαν και το θέμα της ανόδου του εγχώριου δανεισμού.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ