Εφημερίδα Κοινωνική

Σε τοπική εκδήλωση στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Σε τοπική εκδήλωση στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
19 Φεβρουαρίου 2019

Στην αναγκαιότητα να υπάρξει μια «δημιουργική ανατροπή και πολιτική αλλαγή, στην Περιφέρεια Αττικής» καθώς και στο γεγονός ότι «η Νέα Αρχή για την Αττική έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου», αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μ.Βαρβιτσιώτης και Μ. Γιακουμάτος, η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ε.Βόζεμπεργκ, Πολιτευτές, Αυτοδιοικητικοί Α’ και Β’ Βαθμού, υποψήφιοι αλλά και ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Περιστερίου Λ. Καλαμουτουσάκης και Νομαρχιακής Β5 ΝΔ Δ.Μαυροιδάκος.

Αναφερόμενος στις υποψηφιότητες Δούρου και Σγουρού επισήμανε ότι «η λύση στην Αττική δεν είναι ούτε η παράταση της σημερινής παρακμής, ούτε η επιστροφή στο παρελθόν. Ο κ. Σγουρός δεν άφησε πίσω του κανένα σημαντικό έργο και γι’ αυτό εξάλλου δεν επανεξελέγη το 2014. Η κα Δούρου έχει ταυτιστεί με καταστροφικές στιγμές της Αττικής , αλλά και την απόλυτη διαχειριστική αποτυχία. Στον ισχυρισμό της ότι το έργο της είναι αθόρυβο, απαντάμε ότι το έργο της είναι αόρατο. Το μόνο που είναι ορατό, είναι οι συνέπειες στην καθημερινότητά μας από την απουσία ουσιαστικού έργου».

Ο Γιώργος Πατούλης αφού μετέφερε στους πολίτες «μήνυμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη» τους κάλεσε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δώσουν τη μάχη για την πολιτική αλλαγή στην περιφέρεια Αττικής .

Αναφερόμενος στο δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη επισήμανε ότι «στο Δήμο Περιστερίου υπάρχει ένας άξιος και ικανός Δήμαρχος, με σημαντικό έργο, ο οποίος αξίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών».

Ο Γ. Πατούλης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην ανάγκη να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αττικής.

«Μετά από πολλά χαμένα χρόνια πρέπει επιτέλους να δοθούν λύσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αττικής. Απέναντι στις αποτυχημένες διοικήσεις των τελευταίων ετών, η παράταξη μας Νέα Αρχή για την Αττική έχει σχέδιο».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ