Εφημερίδα Κοινωνική

Πίτα Νέας Δημοκρατίας Νέου Φαλήρου

Πίτα Νέας Δημοκρατίας Νέου Φαλήρου
05 Φεβρουαρίου 2019

Μετά από οκτώ χρόνια η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νέου Φαλήρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της, την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Γ1 ΚΑΠΗ.

Η πρόεδρος της Οργάνωσης κα. Βασιλική Βλαχαντώνη μαζί και τα μέλη κα. Βάγγου Ράλλη, κ. Μανώλης Καρίνος, κ. Μανώλης Βαρουξάκης, κ. Παναγιώτης Μπαζακατσούνης, κα. Μαρία Καραδημήτρη, κα. Ηλιοστάλακτη Ντοά, κ. Παναγιώτης Λελιόπουλος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του Γ1 ΚΑΠΗ και την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Αναστάσιος Λιακόσταυρος.

Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η εξαδέλφη του Προέδρου της ΝΔ κας. Σταυρούλα Μητσοτάκη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νίκος Βλαχάκος, οι πολιτευτές της ΝΔ: κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, κ. Σπύρος Σπυρίδων, κα. Ζωή Ρούσσου, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά: κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, ο πρόεδρος της Γ’ Κοινότητας κ.Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, υποψήφιοι σύμβουλοι Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών και πολλοί φίλοι της οργάνωσης του Ν. Φαλήρου, που μετά από τόσα χρόνια είχαν να πουν πολλά μεταξύ τους. Η εκδήλωση αυτή έκλεισε ευχάριστα με ένα κέρασμα που παρέθεσε η οργάνωση στους παρευρισκόμενους με πολλές ευχές για το νέο χρόνο και εκλογικές επιτυχίες.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ