Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσίαση βιβλίου Ελένης Μελέτη

Παρουσίαση βιβλίου Ελένης Μελέτη
21 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Ιστορικός Σύλλογος Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Το Ριφόρτσο» πραγματοποίησε την παρουσίαση του εξαιρετικού βιβλίου της Ελένης Μελέτη με τίτλο: «Στα μονοπάτια της ζωής μου». Η παρουσίαση έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής σχολής Πειραιά Saint Paul (Κουντουριώτου 229), στον Πειραιά. Για το βιβλίο μίλησε ο καθηγητής Αναστάσιος Ιωάννης Μεταξάς και σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο εκδότης κ. Πάνος Σπυρόπουλος.

Την εκδήλωση συντόνιζε η δικηγόρος κα. Μαρία Μπότση και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η κα. Ελένη Ροδά. Επίσης η κα. Νένα Βενετσιάνου διάβασε τον ποιητικό «Ύμνο της Κεφαλονιάς» του κ. Κώστα Ευαγγελάτου και η βραδιά έκλεισε με Κεφαλλονίτικες καντάδες από τον κ. Βαγγέλη Ασκητή.

Η συγγραφέας κα. Ελένη Μελέτη ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αυτή την παρουσίαση ενώ τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».

Στην εκδήλωση αυτήMELETH1 πολλών, μπορέσαμε και διακρίναμε: τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον πρώην υπουργό και δήμαρχο κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο, την Αντιδήμαρχο Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τον πολιτευτή κ. Τάσο Αβραντίνη, τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον υπεύθυνο του ΕΝ Πλω κ. Παύλο Φήμη, την πρόεδρο της Αδελφότητας Κεφαλληνιών και Ιθακησίων Πειραιά κα. Μαριολένη Νεοφύτου μαζί με μέλη του ΔΣ, την πρόεδρο των Αθηναΐδων κα. Ρένα Βασιλάκη, τους επιχειρηματίες: κ. Βασίλη Σαβράμη και κ.Ανδρέα Ανδριανόπουλο – Δασκαλάκη, τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Βάνα Μελά, τη Γενική Γραμματέα του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κα. Άννα Δασκαλάκη, καθώς και τους: Σταύρο Καραμπερόπουλο, Αλεξία Σαβράμη, Γιάννη Μελέτη, Νανά Ανδριανοπούλου, Δημήτρη Κρητικό, Νόρα Μιχαλολιάκου, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ