Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη επιτυχία στο Β΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ART & ART MAGAZINE – Τιμήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες

Μεγάλη επιτυχία στο Β΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ART & ART MAGAZINE – Τιμήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες
08 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Β΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής του Art & Art Magazine στο Πανεπιστήμιο Πειραιά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, όπου διαγωνίστηκαν νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και αναδεικνύοντας την τέχνη τους, στις διαγωνιστικές κατηγορίες: Κλασσικών Οργάνων, Παραδοσιακής Μουσικής, Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής για πρώτη φορά, όπου άφησε και ξεχωριστές εντυπώσεις, Τραγουδιού και Μουσικών Συνόλων.

Τη λαμπερή αυτή καλλιτεχνική βραδιά, άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά και η Βυζαντινή Χιορωδία «Αντιφωνικό Μέλος προς τιμήν του Άρχοντος Μαϊστορος του Οικουμενικού Θρόνου Γρηγορίου Νταραβάνογλου. Τιμήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες από το Art & Art Magazine με τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» όπως, ο κορυφαίος Έλληνας Μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, ο οποίος βραβεύθηκε από τον διεθνούς φήμης solist του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα και τον Αντιπρύτανη Πειραιώς Γρηγόριο Χονδροκούκη. Ο σπουδαίος Συνθέτης και Στιχουργός Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος βραβεύθηκε από τον πρόεδρο του Διαγωνισμού & Εκδότη Νίκο Αμοργιανό. Ο Άρχων Μαϊστωρ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Γρηγόριος Νταραβάνογλου, ο οποίος βραβεύθηκε από τον εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου και Μητροπολίτου Πειραιώς π.Δανιήλ Ψωίνο. Ο Αρχιμουσικός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Αραβίδης, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Επ.Καθηγητή του Αμερικανικού Παν/μίου της Βουλγαρίας και Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής Dr. Ευστάθιο Αρβανίτη, Ο Τραγουδιστής & Μουσικός της Παράδοσής μας Παναγιώτης Λάλεζας, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Αρχιμουσικό Γιώργο Κοσμίδη. Και η ξεχωριστή κυρία του Πειραιά Ειρήνη Νταϊφά, η οποία βραβεύθηκε από τον Ιδιωτικό Ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

amorgianos1

Τα χρηματικά έπαθλα των παιδιών προσέφεραν οι: Κώστας Κατσαφάδος, Αλεξάνδρα Γκανά, Γιώργος Τσούκαλης και Ευάγγελος Τσαρκατζόγλου, Σπύρος Σπυρίδων.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελούνταν από καταξιωμένους Καθηγητές Μουσικής όπως: Ευστάθιο Αρβανίτη (Πρόεδρο), Γρηγόριο Νταραβάνογλου, Γεώργιο Κοσμίδη, Αγγελική Μαρινάκη, Εύη Χλωρού, Εύα Βασιλοπούλου, Ουρανία Πρασίνου, Γεώργιο Καμαριάρη.

amorgianos2

Οι 4 πρώτοι με χρυσό μετάλλιο που διακρίθηκαν και έλαβαν και το χρηματικό έπαθλο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό είναι: Κατηγορία Τραγουδιού Ναταλία Κλαδά – Τσαπατσάρη. Κατηγορία Κλασσικών Οργάνων Νίκος Σοφρώνης (Πιάνο Γιώργου Αραβίδη), Κατηγορία Μουσικών Συνόλων «Χορωδία Καλλιτεχνήματα» – Μαρία Μιχαλοπούλου. Κατηγορία Βυζαντινής Μουσικής Ανδρέας Μαργέτης. Κατηγορία Παραδοσιακής Μουσικής (κλαρίνο) Νίκος Μπακάρας.

amorgianos3

amorgianos4

amorgianos5


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ