Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας τμήματος βόλεϊ Εθνικού Πειραιά

Κοπή πίτας τμήματος βόλεϊ Εθνικού Πειραιά
12 Φεβρουαρίου 2019

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10) στον Πειραιά το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την περασμένη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.

Ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ κ. Σπύρος Κουτούβαλης μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον φιλόξενο χώρο του ΟΛΠ, όπου έγιναν και ανάλογες βραβεύσεις σε πρόσωπα γα τη μεγάλη προσφορά τους στο τμήμα βόλεϊ καθώς επίσης και την ομάδα Κορασίδων του συλλόγου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθη σε αυτή την γιορτή του τμήματος βόλεϊ, ενώ το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων του συλλόγου καθώς και οι γονείς των παιδιών.

Μεταξύ των παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε: τους βουλευτές: κα. Ελένη Σταματάκη, κα. Γεωργία Γεννιά και κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τους Αντιδημάρχους: κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, κ. Γιάννη Μελά και κ.Κυριάκο Σιγαλάκο, τον πρώην βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ κα. Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Τζεφεράκο, εκπροσώπους από την ΕΟΠΕ, τους δημοσιογράφους: κ. Δημήτρη Κρητικό, κ. Παναγιώτη Μαυρέα και κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο, την τέως Αντιδήμαρχο κα. Λίτσα Γιαννακάκου, καθώς και τους: κ. Τάκη Καβαλιαράκη, κ. Γιάννη Μαντζουράνη, κα. Ζωή Κεχαγιά, κ. Δημήτρη Αυθιούδα, κ. Θεόδωρο Γεροδήμο, κ.α.

Η πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού κα. Δώρα Ιωαννίδου, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση του συλλόγου ενώ στο τέλος, ένας πλούσιος μπουφές περίμενε τους παρευρισκόμενους.

ETHNIKOS1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ