Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωσήφ Βουράκης -Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ: Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών στο Μικρολίμανο!

 Breaking News

18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ιωσήφ Βουράκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, σε δήλωσή του στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ αναφέρει:

«…Επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια ένα από τα πιο ωραία και γραφικά μέρη της Αττικής θα πάρει την μορφή που του αξίζει! Εδώ και δεκαετίες το Μικρολίμανο ισορροπούσε μεταξύ παρανομίας και νομιμότητας. Από τη μια οι κάτοικοι της περιοχής που ανέχονταν την όποια παρανομία και από την άλλη οι καταστηματάρχες οι οποίοι επένδυαν εκατομμύρια προσπαθώντας να επιβιώσουν μέσα σε ένα άκρως παράνομο «περιβάλλον» χωρίς κανένας να είναι ικανός να τους βρει μια λύση! Μετά από την ανάπλαση και την διάνοιξη της Σωτήρος Διός, την ανάπλαση της οδού Νικήτα και της Τσαμαδού, η ανάπλαση του Μικρολίμανου ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο αναπλάσεων που θα κάνει τον Πειραιά μας να κερδίζει το χαμένο έδαφος, που θα κάνει τον Πειραιά και πάλι πόλη προορισμό όλων των κατοίκων της Αττικής. Υπάρχει τεράστια διαφορά από την πρόθεση κάποιου να κάνει έργα και στο να κάνεις τα έργα! Πολλοί δήμαρχοι κατά καιρούς εξέφρασαν τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους για το Μικρολίμανο αλλά δυστυχώς όλα έμεναν στις μακέτες! Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης έκανε το επόμενο βήμα , έκανε τις μακέτες πράξη και τα σχέδια έργα! Το επόμενο βήμα; Η αξιοποίηση της βίλας Ζαχαρίου κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει άμεσα και πλέον το Μικρολίμανο θα αποκτήσει την χαμένη του αίγλη»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ