Εφημερίδα Κοινωνική

Εντυπωσίασε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» – Υπέροχη εκδήλωση στην αίθουσα «RED 1925», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εντυπωσίασε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» – Υπέροχη εκδήλωση στην αίθουσα «RED 1925», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»
05 Φεβρουαρίου 2019

Με το δεξί υποδέχτηκε το νέο χρόνο ξεκίνησε η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» πραγματοποιώντας το κόψιμο της παραδοσιακής βασιλόπιτας, το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «RED 1925», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» κ. Θεόδωρος Τσόντος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο 2ο όροφο του κτιρίου και την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ.Σεραφείμ.

1.500 περίπου άτομα παρευρέθησαν σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση δείχνοντας τη μαζικότητα και τη συνοχή που έχουν οι Κρήτες του Πειραιά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα χορευτικά τμήματα των παιδιών, ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο και ολοκληρώθηκε με Κρητικούς χορούς από τους παριστάμενους που ήθελαν να συμμετάσχουν και οι ίδιοι σε αυτούς.

pita_omonoias1

Από την κατάμεστη αίθουσα του «RED 1925» μεταξύ πολλών, μπορέσαμε και διακρίναμε: Τους βουλευτές: κ. Θεόδωρο Δρίτσα, , κα. Ελένη Σταματάκη, κα. Γεωργία Γεννιά, κ. Κώστα Κατσαφάδο , κ. Γιάννη Τραγάκη, ενώ επίσης το «παρών» έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, από τον Δήμο Πειραιά: ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, οι κ.κ. Γιάννης Μελάς, Στέλιος Γαϊτανάρος, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Κυριάκος Σιγαλάκος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, η πρόεδρος της Β’ Δημ. Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ. Ιωσήφ Βουράκης και κα Λίτσα Καλαγιά, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Βασίλης Καραγιάννης, οι πρώην βουλευτές: κ. Δημήτρης Καρύδης, κ. Τάσος Νεράντζης, κ. Παναγιώτης Μελάς, οι πολιτευτές: κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, κ. Σπύρος Σπυρίδων, κ. Βασίλης Μόσχου , κα. Κική Μακρογαμβράκη, ο πρόεδρος του Σκοπευτικού «ΠΕΛΑΣΓΟΙ» κ. Γιάννης Βασιλαντωνάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΑ κ. Γιώργος Βαγιάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Γρηγόρης Ψαρομάτης, η πρόεδρος του Συνδέσμου Ν. Φαλήρου κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού, από τους Ρόταρυ ο κ. Γιάννης Ανδρέογλου, ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Μπουτσικάκης, o πρόεδρος του Συλλόγου ΔΩΔΩΝΗ κ. Γιώργος Γκολέμης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά κα. Μαριολένη Νεοφύτου μαζί με μέλη του ΔΣ, τον επιχειρηματία κ. Βασίλη Σαβράμη, τον πρώην Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Γλύκα, καθώς και οι: κ. Γιάννης Σωτήρχος, κ. Πέτρος Βιολάκης, κ. Μιχάλης Ψαρούδης, και άλλοι εκπρόσωποι Κρητικών Συλλόγων και Σωματείων.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι μέλος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».

pita_omonoias2

pita_omonoias3

pita_omonoias4

pita_omonoias5

pita_omonoias6

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ