Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση Φιλολογικής Στέγης Πειραιά

Εκδήλωση Φιλολογικής Στέγης Πειραιά
04 Φεβρουαρίου 2019

Την περασμένη Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο κέντρο «Βορονώφ» (Καρατζά 29) στην Καστέλλα, η Φιλολογική Στέγη Πειραιά, έκοψε την πατροπαράδοτη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της. Στο κέντρο υπήρχε άφθονο φαγητό, καλό κρασί και «ζωντανή» μουσική με τον Αντώνη Λαουτάρη και το συγκρότημά του. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέφανος Μίλεσης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του «Βορονώφ» και όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την υπέροχη συνεστίαση έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαοδικείας κ.κ.Θεοδώρητος (του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως), παρουσία πολλών μελών και φίλων της Φιλολογικής Στέγης που κατέκλεισαν το μαγαζί, σε μία άρτια εκδήλωση.

Την παρουσία τους, μεταξύ πολλών άλλων έδωσαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, οι Αντιδήμαρχοι: κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, κ. Στέλιος Γαϊτανάρος και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, καθώς και οι: κ. Δημήτρης Κρητικός, κ. Μανώλης Κωνσταντουδάκης, κα. Σοφία Μαρκοζάνη, κ. Γιάννης Ηλίας, κ.α.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ