Εφημερίδα Κοινωνική

Βράβευση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ από τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά

Βράβευση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ από τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά
28 Ιανουαρίου 2019

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εφημερίδα μας η βράβευσή της από τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά, η οποία έγινε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτάς τους. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τετράδης, Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. μαζί με τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να βραβεύσουν την Εφημερίδα Κοινωνική για την πολύχρονη πορεία της (53 χρόνια), στην ενημέρωση και την συνεισφορά της στην προώθηση πολιτιστικών θεμάτων και του πολιτισμού γενικότερα.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του Πειραϊκού συνδέσμου (Καραΐσκου 104) στον Πειραιά και ο εκδότης της εφημερίδας μας κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον επίτιμο αρχηγό της Αστυνομία Πόλεων κ.Λεμονή, παρουσία πολλών παρισταμένων, όπως: του Δημάρχου Πειραιά κ.Γιάννη Μώραλη, του βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδου, της Αντιδημάρχου Πειραιά κας Αθηνάς Χαρβαλάκου – Γλύκα, των πολιτευτών: κα. Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη και κ. Πέτρου Μούγιου, του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχου ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργου Παππά, της Προέδρου του Πειραϊκού Συνδέσμου κας. Αντωνίας Μεγαλοοικονόμου, του προέδρου της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» κ. Θεόδωρου Τσόντου μαζί με μέλη του ΔΣ και πολλών άλλων.

VRAVEYSH

Ο κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος ευχαρίστηκε τη Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά και πρόσθεσε ότι η τιμητική αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού ρόλου της εφημερίδας μας στα τοπικά δρώμενα του Πειραιά και της Αττικής γενικότερα. Στο αυριανό μας φύλλο θα αναφερθούμε αναλυτικά στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά.

VRAVEYSH1

VRAVEYSH2

XOROS

VRAVEYSH3

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ