Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγιάκης: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΛΙΜΑΝΙ”

 Breaking News

Βαγιάκης: ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΛΙΜΑΝΙ”
04 Ιανουαρίου 2019

* Σήμερα, 1-1-2019, ξεκινάει η συλλογή υπογραφών για την δημιουργία αυτοδιοικητικής κίνησης με διακριτικό τίτλο “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΛΙΜΑΝΙ”, η οποία θα έχει ως κοινό σκοπό των μελών της την ανάληψη πρωτοβουλιών, αφ’ ενός, για τη θεραπεία των κακώς κειμένων στην πόλη του Πειραιά και αφ’ ετέρου, για την επεξεργασία νέων προτάσεων – λύσεων για την αναβάθμισή της.

* Στην παραπάνω κίνηση μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε πολίτης του Πειραιά, συμπεριλαμβανομένων των παρεπιδημούντων σε άλλες περιοχές, οι οποίοι έχουν τις ρίζες τους στην πόλη μας, καθώς, επίσης, και οποιοδήποτε πρόσωπο θεωρηθεί από τα μέλη της κίνησης ότι μπορεί λόγω της ιδιότητάς του να συνδράμει στην εκπλήρωση των παραπάνω ζητουμένων.

* Μοναδικά απαιτούμενα από τα μέλη της κίνησης είναι η αγάπη τους για την πόλη του Πειραιά, η βούληση τους για την ευημερία της, καθώς και η βούληση συμμετοχής τους, μεγάλης ή μικρής, στις δράσεις για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

* Οι πολιτικές πεποιθήσεις ή κομματική καταγωγή του κάθε μέλους δεν ενδιαφέρει κανέναν, ούτε είναι κριτήριο εισδοχής στην παραπάνω κίνηση· αντίθετα, ενθαρρύνεται η ιδεολογική, κοινωνική και οικονομική πολυσυλλεκτικότητα.

* Για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων, εκτός των όποιων πρωτοβουλιών και δράσεων, θεσμοθετείται και η δυνατότητα συγκροτημένης συμμετοχής των μελών της κίνησης, ως ομώνυμης δημοτικής παράταξης, στις εκάστοτε δημοτικές εκλογές της πόλης του Πειραιά, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα από ‘δω και στο εξής.

* Η τυχόν κάθοδος της παράταξης σε δημοτικές εκλογές μπορεί να είναι αυτόνομη ή συνεργατική, ενώ, η συμμετοχή των μελών της κίνησης στον συνδυασμό που θα δημιουργηθεί δεν είναι υποχρεωτική για αυτά.

* Επικεφαλής της κίνησης και της εκπροσώπησής της στα κοινά ως παράταξης, μέχρι τη διενέργεια διαδικασιών εκλογής διοίκησής της, είναι ο Γιώργος Βαγιάκης.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ