Εφημερίδα Κοινωνική

Το «βαρέλι» της Τροχαίας στον Πειραιά

Το «βαρέλι» της Τροχαίας στον Πειραιά
03 Ιανουαρίου 2019

Ένα παλαιό έθιμο αναβιώνει κάθε παραμονή νέου έτους, με το στήσιμο του «βαρελιού» της τροχαίας στο κέντρο της πόλης του Πειραιά (διασταύρωση λεωφόρων Ηρώων Πολυτεχνείου και Γεωργίου Α’).

Έτσι και εμείς παρευρεθήκαμε στο σημείο την περασμένη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, όπου η πολιτική ηγεσία με τον Τζανέτο Φιλιππάκο γενικό γραμματέα Συντονισμού υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τη φυσική ηγεσία (με τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη), συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου ταξίαρχο Δημήτριο Αθανασόπουλο, τον διευθυντή της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, ταξίαρχο Ηλία Ξανθάκη, και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ταξίαρχο Γεώργιο Παππά, επισκέφθηκαν τον τροχονόμο υπηρεσίας που βρέθηκε στο «βαρέλι» της τροχαίας και του έδωσαν δώρα, ως μια μικρή αναγνώριση της προσφοράς του.

Στον χώρο αυτό παρευρέθησαν: ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού θεάτρου κ. Χρήστος Γκιόλιας, ο Διοικητής Ασφαλείας Δημοτικού θεάτρου Πειραιά κ. Νικηφόρος Παπαγεωργίου, ο Διοικητής Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτης Νικολάκης, οι Αστυνομικοί της γειτονιάς, η Ομάδα ΔΙΑΣ, κ.α.

 

VARELI1

VARELI2

VARELI3

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ