Εφημερίδα Κοινωνική

Θεοφάνεια και Βασιλόπιτα από τον Όμιλο Ερετών

Θεοφάνεια και Βασιλόπιτα από τον Όμιλο Ερετών
08 Ιανουαρίου 2019

Παράδοση αποτελεί πλέον κάθε χρόνο ο Όμιλος Ερετών να τελεί Θεοφάνεια στο χώρο του Λιμένα Ζέας (Πασαλιμάνι) και αμέσως μετά να κόβει την βασιλόπιτά του.

Έτσι και εμείς βρεθήκαμε την περασμένη Κυριακή 6 Ιανουαρίου στον ιδιόκτητο χώρο του Ομίλου Ερετών όπου ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Μακιρτζής μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον 1ο όροφο του κτιρίου τους, όπου εκεί τελέστηκαν τα Θεοφάνεια από το πατήρ Βασίλειο Σιγάλα και αμέσως μετά ο ίδιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Ομίλου.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν αθλητές κωπηλάτες, οι γονείς αυτών, βετεράνοι αθλητές και φυσικά πολλοί φίλοι του Ομίλου Ερετών που για μια ακόμη φορά έδωσαν πιστό «ραντεβού».

Μεταξύ των παρευρισκομένων, μπορέσαμε και διακρίναμε: τον πρώην Υπουργό και βουλευτή κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον πρώην Βουλευτή κ.Δημήτρη Καρύδη, τον πρώην Περιφερειάρχη και τέως Δήμαρχο κ. Σπύρο Σπυρίδωνα, τον κ. Δημήτρη Κρητικό, κ.α. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπακιρτζής μοίρασε προσωπικά τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος καλή χρονιά και θεία φώτιση.

ERETWN1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ