Εφημερίδα Κοινωνική

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ στο ΣΕΦ: «Αναβαθμίζουμε αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους τους πολίτες στον Πειραιά»

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ στο ΣΕΦ: «Αναβαθμίζουμε αθλητικές εγκαταστάσεις για όλους τους πολίτες στον Πειραιά»
15 Ιανουαρίου 2019

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου η Περιφερειάρχης Αττικής κα. Ρένα Δούρου επισκέφθηκε το ΣΕΦ και τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Την Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης και εκ μέρους της ΕΠΣΠ τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ.Κώστας Χολέβας μαζί με άλλα μέλη του ΔΣ. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εργασίες για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ οι οποίες καθυστερούν. Στην ενημέρωση αυτή συμμετείχε και ο διευθυντής της Ένωσης κ.Παναγιώτης Νταλάκος ο οποίος ανέλυσε το σύνολο του προγράμματος καθώς και τα εμπόδια που έχουν ανακύψει. Η Περιφερειάρχης κα. Δούρου δεσμεύτηκε ότι θα μιλήσει με τον εργολάβο και ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι την Άνοιξη.

Επισημαίνεται ότι μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής ήδη από το 2014 που ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης, για να επιστρέψει ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ από το ΤΑΙΠΕΔ, στην κυριότητα του οποίου είχε περάσει το 2012 ενόψει ιδιωτικοποίησης, στην αρμοδιότητα του Δημοσίου, πλέον έχει περιέλθει στην ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, προϋπολογισμού 310.000 ευρώ με ΦΠΑ, για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών που θα κάνουν τον χώρο ασφαλή, λειτουργικό και προσβάσιμο σε όλους με τη συντήρηση και αποκατάσταση των δικτύων άρδευσης και πυρόσβεσης, τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή δύο γηπέδων αντισφαίρισης. Αλλά και η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, έργο προϋπολογισμού 724.000 ευρώ με ΦΠΑ.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ