Εφημερίδα Κοινωνική

Πίτα Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας

Πίτα Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας
21 Ιανουαρίου 2019

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου ο Ελληνοαμερικανικός Σύνδεσμος Πειραιά πραγματοποίησε συνεστίαση καθώς και την κοπή της Βασιλόπιττας, στον Ν.Ο.Ε. του Μικρολίμανου Καστέλλας.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καράμπελας όπου και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ.Σεραφείμ. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κων/νος ανέπτυξε στην ομιλία του τις σχέσεις και των μελών των Αμερικανικών σχέσεων.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εξαιρετικά εδέσματα και η βραδιά κύλισε ευχάριστα με τη συμμετοχή της σχολής χορού Αμάγαλμα της Μαρίας Αθανασιάδη που παρουσίασε χορούς παλαιάς και νέας εποχής.

Σε αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση όπου γέμισε η αίθουσα του 2ου ορόφου του Ν.Ο.Ε. έδωσαν το «παρών»: βιομήχανοι, κ. Νικόλαος Κατράδης με την σύζυγο του Άννα και ο κ.Ευάγγελος Κολοκοτρώνης μετά της συνοδού του Χριστίνας Κωνσταντινίδη. Από τα μέλη του Δ.Σ. παραβρέθηκαν ο Ευάγγελος Κοψιδάς, η Μπέσυ Κωνσταντινέα, η Πία Στάθη, ο Θεόδωρος Παπαργυρίου, ο Πέτρος Βιολάκης, ο Ταξιάρχης Αντωνίου. Στους επισήμους είδαμε επίσης τον καθηγητή κ. Ευάγγελο Σόρογκα, Πρόεδρο των Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων, μετά της συγγραφέως συζύγου του Ελίνας, την Έφη Παπανικολάου, Πρόεδρο του Σωματείου Φίλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Αθηνών μετά του συζύγου της ιατρού Γεώργιου Μαλατάντη, τον Πρόεδρο της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ. Στέφανο Μίλεση μετά της συζύγου κας. Εύα Μπογιατζη, τον Ιωάννη Παρασκευάκο, μέλος του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π., τον καπετάν Κώστα Φράγκο, Πρόεδρο των σωματείου των Απανταχού Καρδαμηλίων, τους υποψηφίους βουλευτές Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, επιχειρηματία και Χρήστο Λιάπη, τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κρητικό, ιατρό ψυχίατρο, και την Πρόεδρο του Ρ.Ο. Πειραιάς Ανατολή Ιωάννα Παρασκευοπούλου μαζί με την κοσμήτορα Αρετή Μπούτση. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Χριστόδουλος Σκορδίλης, Γεώργιος Φάλκος, η Ειρήνη Στάθη, Ειρήνη Καντεράκη Αντώνιος Στάθης, Γηρούκης Γεώργιος, Μαρία και Στυλιανή Γηρούκη, Δώρα Δεδοπούλου, Βιβή Κουστένη, Μαρία Μακεδών, Ζωή Γκολφινοπούλου, Σαρρή Κούλα, Ελευθέριος Στάθης, Παναγιώτης και Γιάννα Μητσάκη, Ζιζί Γρυλλάκη, Λακαφώσης Νικόλαος και Βαρβάρα Μπάρτζη και πολλοί άλλοι επώνυμοι Πειραιώτες που απόλαυσαν αυτή την θαυμάσια βραδιά και την εξαιρετική θέα του Μικρολίμανου Καστέλλας.

pita1

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ