Εφημερίδα Κοινωνική

«Πυρά» της δημοτικής Αρχής Καισαριανής στην αντιπολίτευση

«Πυρά» της δημοτικής Αρχής Καισαριανής στην αντιπολίτευση
25 Ιανουαρίου 2019

«Περί… πολιτικού επιπέδου και η πραγματικότητα» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της δημοτικής Αρχής Καισαριανής που επιτίθεται στην αντιπολίτευση για το θέμα της καθαριότητας. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: Η επικεφαλής της κυβερνητικής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής» στην πρώτη της δημόσια ομιλία, παρουσία του μισού Υπουργικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, στεγνά, με θράσος, και βέβαια στερούμενη ειλικρίνειας, είπε: «Ναι, η Καισαριανή δεν είναι καθαρή πόλη. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια». Μια δήλωση που προφανώς βρήκε την κατακραυγή των εργαζόμενων του Δήμου Καισαριανής και οδήγησε την κυρία Παραγυιού να οπισθοχωρήσει, να αποκτήσει ευαισθησίες για τα βάσανα των εργαζομένων και να αρχίσει να «κουνάει το δάχτυλο» στο Δήμαρχο που… τολμάει να την αποκαλύπτει.

Η επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής πρέπει να αντιληφθεί ότι δε θα έχει πάντα ακροατήριο της τους Υπουργούς της κυβέρνησης της και τα στελέχη της, για να την χειροκροτούν σε κάθε ανεύθυνη αποστροφή του λόγου της. Πρέπει να αντιληφθεί ότι δε θα μπορεί να κοροϊδεύει τη νοημοσύνη και την αντίληψη των υπολοίπων χωρίς επιπτώσεις και αντίλογο.

Ότι δε θα μπορεί «να παινεύει το γάιδαρο και να βαράει το σαμάρι», να βγάζει δηλαδή, λάδι την κυβερνητική πολιτική που είναι υπεύθυνη για τη σημερινή κατάσταση των Δήμων και τη διαιώνιση του αντιλαϊκού πλαισίου λειτουργίας τους, και να προσπαθεί να πείσει ότι οι ευθύνες βαραίνουν όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς για εκείνη οι εργαζόμενοι του Δήμου καταλαβαίνουν πολύ καλά και την κοροϊδία και την πολιτική στόχευση…»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ