Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Έλενα Κουντουρά

Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Έλενα Κουντουρά
14 Ιανουαρίου 2019

Την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter. Ο πρώην υπουργός Άμυνας έγραψε: «Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

 

panos_tweet

Νωρίτερα, η Έλενα Κουντουρά με δήλωσή της από την Κίνα όπου βρίσκεται, επιβεβαίωσε με δήλωσή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο τις πληροφορίες που την ήθελαν να είναι ένα από τα στελέχη των ΑΝΕΛ που δεν θα ακολουθήσουν τον Πάνο Καμμένο στην “έξοδο” από το κυβερνητικό σχήμα. Ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της και πως το δικαίωμά της να ψηφίζει κατά συνείδηση, δεν το διαπραγματεύεται. «Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας (…) ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας”, αναφέρει η Έλενα Κουντουρά.

Την διαγραφή της Έλενας Κουντουρά είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης. Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε» δήλωσε στο newsit.gr. Αναφερόμενος στην Έλενα Κουντουρά και στον Βασίλη Κόκκαλη ο κ. Σγουρίδης εξέφρασε την άποψη ότι «έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα» για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Όπως είπε, «από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα». Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις της κ. Κουντουρά ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της εκτός κινήματος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ