Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα δυναμική παρέμβαση της ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΒΓΙΩΤΗ – ΡΟΥΚΟΥΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»

 Breaking News

Νέα δυναμική παρέμβαση της ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΒΓΙΩΤΗ – ΡΟΥΚΟΥΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»
10 Ιανουαρίου 2019

Η εφημερίδα μας ενημερώθηκε για την παρέμβαση της κας Δαβγιώτη-Ρούκουνα (υποψήφια δήμαρχος) στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας που ρώτησε τον δήμαρχο κ. Βρεττάκο σχετικά με τα πεπραγμένα της Διοίκησης του Δήμου

«Φίλες και φίλοι, προσπαθώ κυριολεκτικά μια ζωή να κάνω το καλό στο διπλανό μου. Είτε μέσω της δουλειάς παλιότερα, είτε ως Δημοτικός σύμβουλος η προσφορά στον συνάνθρωπο ήταν και συνεχίζει να είναι αυτό που με γεμίζει και δίνει νόημα στην ζωή μου. Έχω αγωνιστεί για το αυτονόητο χωρίς να υπολογίσω ούτε τις συνθήκες, ούτε όσους στέκονταν απέναντι και είμαι αποφασισμένη τούτη την φορά να διευρύνω τον αγώνα μου βάζοντας ως στόχο την οργάνωση, την διαχείριση και εξέλιξη των δομών του Δήμου μας.

Η αλαζονεία του Δημάρχου κ Βρεττάκου και οι ισχυρισμοί του ότι στις επερχόμενες εκλογές η Διοίκηση του Δήμου θα περάσει και πάλι στα χέρια του με προκαλούν να του θέσω κάποια ερωτήματα.

Εγώ βλέπετε, αν κατέβαινα να διεκδικήσω την δεύτερη μου θητεία στην Δημαρχία, πρώτα – πρώτα θα ένιωθα την υποχρέωση να κάνω έναν απολογισμό. Όχι για να δικαιολογηθώ, ούτε για να εξυψώσω το έργο μου και τ’ αποτελέσματα του, αλλά για να μάθει ο «κόσμος» ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του Δήμου, πως άλλαξε στην πορεία, ποια είναι τώρα, και πόσο βελτιώθηκε η ζωή των Δημοτών μετά από αυτό.

Ο Δήμος μας δικαιώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, εισπράττοντας αποζημιώσεις (εκατομμυρίων ευρώ) που δικαιούτο, αλλά εμείς ακόμη περιμένουμε να δούμε αυτά τα χρήματα να αξιοποιούνται για το καλό του δημότη. Με λυπεί το γεγονός ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση των χρημάτων και έχουν ξοδευτεί τεράστια ποσά για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χώρο των Λιπασμάτων με πρόσχημα το θέμα της Ανάπλασης. Επίσης διαπιστώνω τραγικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων που ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των δημοτών (κατασκευή παιδικών χαρών, ασφαλτοστρώσεις κα) προκειμένου να φανούν ως προεκλογικό έργο.

Είναι ανάγκη να γίνει αυτός ο απολογισμός, Οι δημότες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν πόσα χρήματα βρήκε ο Δήμαρχος στο ταμείο του, που τα ξόδεψε (και με ποια κριτήρια) και τι παρακαταθήκη θα αφήσει για τον επόμενο. Οι πολίτες χρειάζεται να ξέρουν ποιες είναι οι προτεραιότητες, ποια είναι τα προβλήματα ανά τομέα, αν υπάρχει προγραμματισμός-σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων.

Θα περιμένω με ανυπομονησία τον απολογισμό σου Δήμαρχε, αλλά φοβάμαι ότι δε πρόκειται να λάβω κάποια ουσιώδη απάντηση».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ