Εφημερίδα Κοινωνική

Μια οφειλόμενη απάντηση για ένα επικοινωνιακό… «φάουλ» του Νίκου Μπελαβίλα

 Breaking News

Μια οφειλόμενη απάντηση για ένα επικοινωνιακό… «φάουλ» του Νίκου Μπελαβίλα
30 Ιανουαρίου 2019

O υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο facebook που κατά την άποψή μας, αποτελεί μεγάλο «ΦΑΟΥΛ». Μεταξύ άλλων, έγραψε ότι: «υπάρχουν τοπικές ιστοσελίδες οι οποίες εισπράττουν «δωρεές» εν όψει εκλογών παρέχοντας εξυπηρέτηση»…

selides

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Στον Πειραιά οι τοπικές ιστοσελίδες είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Καλό λοιπόν θα είναι κ. Μπελαβίλα, σεβόμενος το έργο και την ιστορία κάποιων τοπικών ΜΜΕ, αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτά, να πείτε με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ σε ποιες τοπικές ιστοσελίδες αναφέρεστε.

Γιατί κ. Μπελαβίλα, η λογική της «τσουβαλοποίησης» και τους «πετάγματος λάσπης στον ανεμιστήρα», κρίνουμε ότι δεν συνάδει ούτε με το προφίλ που προτάσσετε ως υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, ούτε με την ιδεολογία σας και την -ως τώρα- στάση ζωής σας.

Κατανοούμε την όξυνση λόγω αυτοδιοικητικών εκλογών. Δεν δικαιολογούμε όμως τη γενικότητα και τη γενικευμένη στοχοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε βέβαιοι ότι ούτε και ο ίδιος θα επιθυμούσατε γενικόλογες αναφορές ή καταγγελίες από τα ΜΜΕ για «υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά» -χωρίς όνομα.

Γιατί στον Πειραιά και στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έχουμε μάθει να μιλάμε με ονόματα.

Αν ωστόσο επιμένετε στις αναφορές σας, έχοντας στοιχεία στη διάθεσή σας, θα χαρούμε να τα κοινοποιήσετε είτε σε εμάς, είτε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Με εκτίμηση,

Απόστολος Καραμπερόπουλος

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ