Εφημερίδα Κοινωνική

Καταγγελία του Φ.Σ. Πειραιά για την επίθεση εναντίον του Κ.Κούβαρη -Τι «βλέπουν» πίσω από το συμβάν (έγγραφο)

 Breaking News

Καταγγελία του Φ.Σ. Πειραιά για την επίθεση εναντίον του Κ.Κούβαρη -Τι «βλέπουν» πίσω από το συμβάν (έγγραφο)
23 Ιανουαρίου 2019

Πριν από λίγες ημέρες, στις 18/01/2019 το βράδυ, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά, Κωνσταντίνος Κούβαρης, δέχθηκε μια ύπουλη επίθεση από δύο αγνώστους -από τους οποίους ο ένας ήταν και ένοπλος- έξω από το σπίτι του.

Μετά τη βίαιη επίθεση, ο κ. Κούβαρης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο «με σοβαρές βλάβες εις βάρος της υγείας του και κινδύνους για τη σωματική του ακεραιότητα», όπως αναφέρει σχετική καταγγελία του Συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τα άτομα αυτά ούτε και τα κίνητρα που τα οδήγησαν σε αυτή την εγκληματική πράξη, ωστόσο διατυπώνουν το ερώτημα αν το συμβάν σχετίζεται με τις προσπάθειες του Συλλόγου «να αντιμετωπίσει οικονομικά συμφέροντα που διαμορφώνονται από καταστάσεις έξω και πέρα από κάθε πλαίσιο επαγγελματικής και φαρμακευτικής δεοντολογίας».

«Ελπίζουμε ότι το απαράδεκτο συμβάν δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές, συνδικαλιστικές ή διαπροσωπικές διαφορές» αναφέρουν επίσης οι ίδιοι.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έβγαλε με τη σειρά του μια ανακοίνωση-καταγγελία για το συμβάν, με την οποία καλεί τις διωκτικές αρχές να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που έχουν για τη σύλληψη των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Εκφράζει δε τη συμπαράσταση προς τον κ. Κούβαρη και αναφέρει πως «η επίθεση αυτή στρέφεται κατά του Φαρμακευτικού Σώματος και των δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων του».

eggrafo

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ