Εφημερίδα Κοινωνική

Υπάρχουν και ΔΕΚΟ που κάνουν τη διαφορά – Η σημαντική βοήθεια της ΕΥΔΑΠ προς τους πληγέντες

 Breaking News

Υπάρχουν και ΔΕΚΟ που κάνουν τη διαφορά – Η σημαντική βοήθεια της ΕΥΔΑΠ προς τους πληγέντες
24 Ιανουαρίου 2019

Με αφορμή όσα διαβάζουμε τελευταία για «συμπεριφορές» ΔΕΚΟ απέναντι σε πληγέντες ή ευάλωτες ομάδες αλλά και τις καταγγελίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, οφείλουμε κάποια πράγματα να τα βάλουμε, δημοσιογραφικά, στη θέση τους καθώς πιστεύουμε ότι οι νοοτροπίες του «τσουβαλιάσματος» και του… «όλοι ίδιοι είμαστε»… ποτέ δεν πήγαν μπροστά αυτή την κοινωνία.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, οφείλουμε να αναδείξουμε το καλό πρόσωπο κάποιων υπηρεσιών, όπως αυτό της ΕΥΔΑΠ, η οποία ειδικά στην περίπτωση των πληγέντων των πυρκαγιών, έδειξε το ανθρώπινό της πρόσωπο.

Όπως μάθαμε, η ΕΥΔΑΠ, χωρίς «τυμπανοκρουσίες» και «διθυράμβους», παρείχε ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ για το εξάμηνο από 23.07.2018 έως 23.01.2019 προς όλους τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα (Μάτι και Άνω Βουτζά) και της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας (Κόκκινο Λιμανάκι). Επιπλέον, παρείχε υλικά και υπηρεσίες για την αποκατάσταση της υδροδότησης των περιοχών, παρότι τα δίκτυα ύδρευσης των συγκεκριμένων δήμων δεν υπάγονται στην αρμοδιότητά της!

Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχε η Εταιρεία και για την περιοχή της Μάνδρας, συνδράμοντας σταθερά και με ευαισθησία στα εξαγγελθέντα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό της ρόλο.

Κάπως έτσι, διαχωρίζεται η «ήρα από το στάρι».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ