Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 Breaking News

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
25 Ιανουαρίου 2019

 Εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης στα πεζοδρόμια οδών περιμετρικά  του λιμανιού του Πειραιά  και στον σταθμό του ΗΣΑΠ υλοποιεί ο Δήμος, με στόχο την ασφαλή πρόσβαση και την εύρυθμη διέλευση των πολιτών.

Οι εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων, βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ακτή Ποσειδώνος (από Γούναρη έως  Καποδιστρίου), στην Καποδιστρίου, στη Λεωχάρους, στη Ναυαρίνου και στην Αριστείδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά, έχει ήδη υλοποιήσει εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Οδησσού. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες πρασίνου περιμετρικά της περίφραξης του εργοταξίου του ΜΕΤΡΟ, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην πλατεία, τοποθετήθηκαν λουλούδια στο σιντριβάνι  και έγιναν εργασίες εξωραϊσμού του χώρου εναπόθεσης των απορριμμάτων.

O Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, σε δήλωσή του τόνισε πως οι εργασίες ανάπλασης στα συγκεκριμένα πεζοδρόμια ήταν αναγκαίες, προσθέτοντας: «Υπήρχε μεγάλη φθορά και η διέλευση πεζών είτε προς το λιμάνι είτε προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ ήταν δύσκολη. Η κατάσταση αυτή δεν αντιπροσώπευε το πρώτο λιμάνι της χώρας μας». O κ. Αργουδέλης  επιπλέον σημείωσε χαρακτηριστικά: «Παρά τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου, θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης, έχοντας ως στόχο την καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Θα υλοποιήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις στο κέντρο και στις γειτονιές του Πειραιά».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ