Εφημερίδα Κοινωνική

Βόμβα στο Κολωνάκι: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης!

Βόμβα στο Κολωνάκι: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης!
27 Δεκεμβρίου 2018

Ένα βίντεο που δείχνει την στιγμή της έκρηξης από την βόμβα στο Κολωνάκι βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας. Μια πολύ δυνατή λάμψη και έναν άνθρωπο που τρέχει δείχνουν τα πλάνα. Τραυματίστηκαν ο νεωκόρος της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη αλλά κι ένας αστυνομικός για τον οποίο υπάρχει μεγάλη ενόχληση στην ΕΛ.ΑΣ.!

Είναι η στιγμή που η βόμβα στο Κολωνάκι εκρήγνυται και προκαλεί τρόμο στους κατοίκους της περιοχής! Είναι το πρώτο βίντεο της “τυφλής” επίθεσης που βλέπει το “φως” της δημοσιότητας.

Προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και προκαλεί σοκ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 27.12.2018 και μόνο από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για την βόμβα! Ειδικά το ότι τοποθετήθηκε έξω από εκκλησία, είναι αρκετό για να μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς τι θα μπορούσε να συμβεί…

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται μια έντονη λάμψη την στιγμή που “σκάει” η βόμβα στο Κολωνάκι. Ένας περίοικος φαίνεται στα πλάνα να τρέχει προς το σημείο όπου ακούστηκε η έκρηξη, για να δει τι συμβαίνει.

Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει στο ίδιο μέσο πως ταυτόχρονα με τον εκκωφαντικό θόρυβο της έκρηξης είδε και μια ισχυρή λάμψη φωτιάς, που κάλυψε μερικά μέτρα στον κοντινό πεζόδρομο.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες

Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ.

Αναρχική ομάδα που θέλει να αναβαθμίσει την δράση της. Αυτό εκτιμούν στην Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv, για την βόμβα στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ενώ υπήρχε ρολόι μέσα στην βόμβα, να μην χρησιμοποίησαν οι δράστες ούτε το ρολόι, ούτε να προειδοποίησαν με κάποιο τηλεφώνημα.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής λένε συχνά μεταξύ τους πως οι εκρηκτικοί μηχανισμοί “μιλούν”. Σε αυτή την περίπτωση, αυτά είναι που τους έχει… πει η βόμβα στο Κολωνάκι:

– Οι δράστες δοκιμάζουν την δύναμη πυρός τους.

– Ξεκινούν τώρα την δράση τους.

– Δεν παραπέμπει σε ενεργή τρομοκρατική οργάνωση.

– Είναι μια νέα συνδεσμολογία.

– Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το “τυφλό” χτύπημα.

Παράλληλα, η ανώτερη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο καταπάτησε… όλα τα πρωτόκολλα, αφού γνώριζε πως υπήρχε καταγγελία για εκρηκτικό μηχανισμό και παρόλα αυτά πλησίασε την βόμβα στο Κολωνάκι, αντί να ενημερώσει την υπηρεσία του ώστε να αναλάβουν οι έμπειροι άνδρες του ΤΕΕΜ.
 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ