Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Κατσαφάδος -Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Α Πειραιά: Γενναία η απόφαση του Δ. Καρύδη

 Breaking News

Βασίλης Κατσαφάδος -Υποψήφιος Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Α Πειραιά: Γενναία η απόφαση του Δ. Καρύδη
19 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμβαση του Β. Κατσαφάδου στην εφημερίδα μας:

«Μετά την ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους των υποψηφίων βουλευτών, πανελλαδικά, του Κινήματος Αλλαγής, η παράταξη βρίσκεται και επίσημα σε διάταξη πλήρους ετοιμότητας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες, απ’ ότι φαίνεται, δεν θα αργήσουν. Στην Α’ Πειραιά, την πολιτική μάχη θα δώσει ως εμπροσθοφυλακή ένα αξιόλογο, δυναμικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, στο οποίο έχω την τιμή να συμμετέχω, με στόχο τη δραστική ανάκτηση της ισχυρής επιρροής της παράταξης στο δημοκρατικό λαό του Πειραιά και των νησιών μας.

Οφείλω στο σημείο αυτό, να εξάρω την απόφαση του Δημήτρη Καρύδη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, με γνώμονα «να δώσουμε χώρο και οξυγόνο με τη συμμετοχή και την ανάδειξη και άλλων στελεχών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σχετική του δήλωση. Είναι μια γενναία απόφαση που αναμφίβολα τον τιμά. Οι γνώσεις του και η μεγάλη του εμπειρία, θα αποτελέσουν ασφαλώς πολύτιμη συνδρομή στη δύσκολη προσπάθεια του νέου ψηφοδελτίου.

Το Κίνημα Αλλαγής, συνιστά τη δύναμη της προοδευτικής προοπτικής για τη χώρα. Στέκεται αποφασιστικά ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο λαϊκισμό, τη συντήρηση και τη δημαγωγία. Η ευθύνη η δική μου και των άλλων αγαπητών συνυποψηφίων μου, είναι να ακουστούν δυνατά η φωνή και οι προτάσεις μας σε κάθε πολίτη του Πειραιά και των νησιών μας. Να αγγίξουμε την καρδιά και το μυαλό τους. Να συναντηθούμε ξανά με παλιούς μας συντρόφους με τους οποίους, για διάφορους λόγους, απομακρυνθήκαμε όλα  τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Η κοινή μας αγωνία για δημοκρατία και πρόοδο της χώρας μας ενώνουν. Όπως και οι  κοινές μας αξίες από τις παρακαταθήκες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ας ξαναπιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε. Άλλωστε, μετά από 10 χρόνια κρίσης, έχουμε νοιώσει για τα καλά στο πετσί μας πόσο ψεύτικοι ήταν οι υπεσχημένοι παράδεισοι αριστερής αλλά και δεξιάς κοπής…

Η μεγάλη πλειοψηφία των σκεπτόμενων δημοκρατικών πολιτών που αναζητούν την ουσία πίσω από τα μεγάλα λόγια και που απαιτούν έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό που θα προάγει την πρόοδο και τη σταθερότητα της χώρας, δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί στον τεχνητό δικομματισμό, το διχαστικό λόγο και την ακραία πόλωση. ‘Οσοι μετέρχονται αυτές τις πρακτικές, απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών και δηλητηριάζουν συνειδητά την πολιτική ζωή του τόπου. Οι υγιείς, καινοτόμες και  παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με όχημα το Κίνημα Αλλαγής θα πρωτοστατήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας, με αξιοκρατία, ευκαιρίες για τους νέους μας, διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Και προπαντός ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ…»

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ