Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΑΛΟΣ με την αποκάλυψη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για το ΤΡΑΜ -Το Κίνημα Αλλαγής θα φέρει το θέμα στη Βουλή για να απαντήσει ο Υπουργός – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ

 Breaking News

ΣΑΛΟΣ με την αποκάλυψη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ για το ΤΡΑΜ -Το Κίνημα Αλλαγής θα φέρει το θέμα στη Βουλή για να απαντήσει ο Υπουργός – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΥΔΗ
14 Δεκεμβρίου 2018

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και οι πληροφορίες για τη νέα «εμπλοκή» στα έργα του ΤΡΑΜ, η οποία θα φέρει μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου, προκάλεσαν μπαράζ αντιδράσεων στην πόλη!

ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. δεσμεύτηκε να φέρει τα ερωτήματα της εφημερίδας μας στη Βουλή για να τα απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Καρύδης πρ. Βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

karydis

Η λειτουργία και ολοκλήρωση των έργων του Τραμ στον Πειραιά, είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού προβλήματος – που είναι βεβαίως, με τη σειρά του ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της πόλης- και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών.

Δυστυχώς, οι μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, με ευθύνη της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η μετατροπή του κέντρου του Πειραιά σε ένα απέραντο εργοτάξιο ταλαιπωρίας, έχουν δυσφημίσει και υπονομεύσει την αυτονόητη χρησιμότητα αυτού του έργου στην συνείδηση των πολιτών και ιδιαίτερα των επαγγελματιών και των εμπόρων.

Οι νέες αποκαλύψεις της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, για τις νέες καθυστερήσεις που θα προκύψουν από την προχειρότητα και την έλλειψη συντονισμού των αρμοδίων κυβερνητικών αρχών, δημιουργούν δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση!

Καλούμε την κυβέρνηση, να βρει άμεσα λύσεις στα νέα προβλήματα και να θέσει σε πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργία το Τραμ.

Όσον αφορά δε την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, από τον Πειραιά στο Ν. Φάληρο, ένα αίτημα που είναι καθολικό απ´ όλους τους φορείς της πόλης, παρά τις υποσχέσεις του κ. Σπίρτζη πριν από 2,5 χρόνια -παραπέμπεται λόγω έλλειψης οριστικών μελετών και χρηματοδότησης για την επόμενη δεκαετία.

Το Κίνημα Αλλαγής θα φέρει και τα δυο αυτά θέματα στη Βουλή!

sel.1

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ