Εφημερίδα Κοινωνική

Ροταριανός Όμιλος Πειραιά – Ανατολή: Φιλανθρωπική συνεστίαση

Ροταριανός Όμιλος Πειραιά – Ανατολή: Φιλανθρωπική συνεστίαση
21 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ροταριανός Όμιλος Πειραιά – Ανατολή πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την περασμένη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Καραγιώργη Σερβίας 18), που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Καστέλλας.

Βασικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Κων/νος Στάθης δικηγόρος – πρόεδρος του συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής φιλίας και πρόεδρος της ΕΣΗΕΠ. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν «το μήνυμα των Χριστουγέννων» και η βραδιά πλαισιώθηκε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο που ερμήνευσαν: η υψίφωνος και οικονομολόγος κα. Μαρία – Θάλεια Παπαγιάννη και η κα. Ιωάννα Παρασκευοπούλου στο πιάνο. Τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση – συνεστίαση διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Ανατολή κα. Ιωάννα Παρασκευοπούλου μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του ΝΟΕ, όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: την κα. Ντόρα Κέμου – Μπίτσα Διοικητή 2470 Περιφέρεια Δ.Ρ., τον κ. Κώστα Βαζίμα βοηθό Διοικητή 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., ενώ το «παρών» έδωσαν ο πολιτευτής κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Ταξιάρχης Αντωνίου, καθώς και οι: κ. Γιάννης Σωτήρχος, κ. Νίκος Λακαφόσης, κ. Γιάννης Ανδρέογλου, κ.α.

2

Ήταν μια ευχάριστη συνεστίαση όπου δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων και με την παρουσία τους να ενισχύσουν τον σκοπό των Ρόταρυ για το φιλανθρωπικό του έργο.

3

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ