Εφημερίδα Κοινωνική

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Χάρη Τσιλιώτη στη Νίκαια

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Χάρη Τσιλιώτη στη Νίκαια
05 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στην Νίκαια τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του μέλους του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ για την Β΄ Πειραιά και Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Χάρη Τσιλιώτη. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους χώρους του γραφείου του μέχρι τον δρόμο για να ευχηθεί στον κ. Τσιλιώτη καλή αρχή και καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια, αποδεχόμενος το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση στην πολιτική ζωή του τόπου με ανθρώπους από την επιστήμη, την αγορά εργασίας, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία.

Ο κ.Τσιλιώτης, ένας νέος άνθρωπος με μεγάλες επιστημονικές και επαγγελματικές περγαμηνές, κατεβαίνει ως ενδιαφερόμενος με το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών στην Β΄ Πειραιά, μία εκλογική περιφέρεια πολιτικά γηρασμένη, εργάζεται ως μάχιμος δικηγόρος εδώ και πάνω από 25 χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει μεταπτυχιακά και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης της Γερμανίας, έχοντας επισκεφθεί ως ακαδημαϊκός επισκέπτης τα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, Βερολίνου και Κέιμπριτζ και έχοντας θητεύσει ως ειδικός σύμβουλος στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης την περίοδο της Κυβέρνησης Καραμανλή, 2004-2009. Σκοπός του είναι να φέρει το νέο, όχι μόνο ηλικιακά αλλά κυρίως ποιοτικά στην εκλογική του Περιφέρεια αλλά και στην ελληνική πολιτική σκηνή γενικότερα, πολιτευόμενος με βάση τις αρχές του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως αυτές προσαρμόζονται σήμερα στην πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

2

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ πολλών άλλων ο τ. Υπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, ο Βουλευτής Επικρατείας και τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο τ. Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σπύρος Ταλιαδούρος, ο τ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ και υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας Ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, η Δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου, οι πολιτευτές της ΝΔ Β΄ Πειραιά Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, Νίκος Χουρσαλάς και Μίνα Σαμαρά, ο τ. Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Παναγιώτης Διαλυνάκης, πολλοί Αντιδήμαρχοι και μέλη ΔΣ των Δήμων της Β΄ Πειραιά, Καθηγητές Πανεπιστημίου, συνδικαλιστές, ανώτατοι απόστρατοι αξιωματικοί, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων, του νομικού, εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και της Νομαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης της ΝΔ Β΄ Πειραιά και κυρίως πολλοί απλοί πολίτες της Β΄ Πειραιά. Ο κ.Τσιλιώτης υπόσχεται κι άλλες πολιτικές εκδηλώσεις την Β΄ Πειραιά στο άμεσο μέλλον.

3

4


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ